ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Εξασκηθείτε στην τοξοβολία στο νέο δωρεάν online παιχνίδι του Hobbit

orc attack 000

Ένα διασκεδαστικό δωρεάν ιντερνετικό παιχνίδι λανσάρησαν οι δημιουργοί του Hobbit εν αναμονή της τρίτης και τελευταίας ταινίας της τριλογίας στις 17 Δεκεμβρίου. Το Orc Attack είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι πλατφόρμας, όπου οι παίχτες διαλέγουν τον αγαπημένο τους τοξότη (Λένγκολας, Βάρδο ή Ταούριελ) και αντιμετωπίζουν 20 πίστες αυξανόμενης δυσκολίας.

orc attack 001

Εύκολο στο χειρισμό, χρησιμοποιείτε μόνο το ποντίκι, κινώντας ορίζετε τη γωνία κλίσης και κρατώντας το αριστερό του κουμπί και τραβώντας προς τα πίσω ορίζετε τη δύναμη της βολής σας.  Χρειάζεται λίγη προσοχή για εύστοχα χτυπήματα μιας που τα βέλη είναι περιορισμένα και ορκ, μεγαλώσωμα τρολ ή άγρια βαργκ σας επιτίθενται. Απλοϊκό αλλά αρκετά εθιστικό, με την επική μουσική του, θα σας κάνει να κολλήσετε μαζί του. Προσωπικά έφτασα σχετικά άνετα ως την 13η πίστα από εκεί και μετά όμως τα πράγματα δυσκόλεψαν.

Το Orc Attack είναι αρκετά ελαφρύ παραθυρικό παιχνίδι, δωρεάν χωρίς οποιαδήποτε απαίτηση και δεν χρειάζεται οποιαδήποτε εγκατάσταση.

Για να δοκιμάσετε κι εσείς την τύχη σας στο παιχνίδι δεν έχετε παρά να πατήσετε στο link: http://orcattack.thehobbit.com/  που θα σας οδηγήσει κατευθείαν μέσα στο παιχνίδι. Μπείτε και μοιράστε αλύπητα πόνο στα Ορκς με τα βέλη σας.

orc attack 004

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *