ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ξεκινά γυρίσματα η «Μέρα Ανεξαρτησίας»

Σε λίγες ημέρες ξεκινά γυρίσματα το δεύτερο μέρος της Ημέρας Ανεξαρτησίας, σχεδόν 20 χρόνια μετά την έξοδό του στις αίθουσες. Και μπορεί ο Γουίλ Σμιθ να μην επιστρέφει, τελικά, εντυπωσιακά όμως ονόματα κάνουν την εμφάνισή τους στο καστ, καθώς και οι Τζεφ Γκόλντμπλαμ και Μπιλ Πούλμαν από την πρώτη ταινία.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου, σύμφωνα με τον Νικ Μανιάτης, διευθυντής του New Mexico Film Office, ενώ η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 24 Ιουνίου του 2016.

Independence-Day-5

Το δεύτερο κεφάλαιο ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια παγκόσμια καταστροφή σε μια αδιανόητη κλίμακα. Χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, τα έθνη της Γης, αναμένοντας την επιστροφή των εισβολέων, έχουν συνεργαστεί σε ένα τεράστιο αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τον πλανήτη. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την προχωρημένη και χωρίς προηγούμενο δύναμη των εξωγήινων. Μόνο η ευφυΐα μερικών ανδρών και γυναικών μπορούν να σώσουν τον κόσμο μας από τον απόλυτο αφανισμό.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Χέμσγουορθ («Αγώνες Πείνας»), η Σαρλότ Γκενσμπούργκ («Nymphomaniac»), ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ («Ημέρα Ανεξαρτησίας»), η Βίβικα Α. Φοξ («Ημέρα Ανεξαρτησίας»), ο Μπιλ Πούλμαν («Ημέρα Ανεξαρτησίας») και ο Τζαντ Χιρς («Ημέρα Ανεξαρτησίας»).

«Είμαι κατενθουσιασμένος που φέρνουμε το σίκουελ της “Ημέρας Ανεξαρτησίας” στο Νέο Μεξικό», σχολίασε ο σκηνοθέτης Ρόλαντ Έμεριχ. Συνολικά, η παραγωγή θα απασχολήσει περίπου 300 ντόπιους ως μέλη του συνεργείου και πάνω από 4.000 ντόπιους ως βοηθητικούς ηθοποιούς, ανέφερε ο Νικ Μανιάτης.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *