ΠροσεχώςΤρέιλερ

Iron Sky: the Coming Race, προϊστορικοι Ναζί

iron sky 2 001

Φαίνεται ότι έχουν πέραση οι σατυρικές περιπέτειες μετά την μεγάλη επιτυχία του Sharknado. Είδαμε το Dead Snow 2 με ζόμπι Ναζί και τώρα πλησιάζει η στιγμή να δούμε τη δεύτερη ταινία του Iron Sky που συνεχίζει να διασκεδάζει (και να διασκευάζει) θεωρίες. Στο Iron Sky (2012) οι επίλεκτες δυνάμεις των Ες-Ες είχαν κατακτήσει τη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού και ετοίμαζαν για χρόνια την επίθεση τους κατά της ανθρωπότητας από εκεί. Στο Coming Race μοιάζουν να έχουν κατακτήσει και τον πυρήνα της γης. Μετά τη θεωρία ότι κατοικείτε η αθέατη πλευρά του φεγγαριού έρχεται η θεωρία ότι όντα ζουν στο κέντρο της γης.

Το αποκορύφωμα του teaser τρέιλερ που κυκλοφόρησε δεν μπορεί να είναι άλλο από τον ασχημομούρη γερμανό αξιωματικό καβάλα στον δεινόσαυρο ο οποίος φυσικά δεν παραλείπει να χαιρετίσει ναζιστικά.

Η ταινία αναμένεται το 2016. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει πάλι ο Timo Vuorensola. Από τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί βρίσκουμε από τους παλιούς γνώριμους την Julia Dietze, ενώ o κωμικός Tom Green θα αναλάβει το ρόλο του Cult Leader.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *