ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Η Jennifer Lawrence έτοιμη για σκηνοθετικό ντεμπούτο;

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε ήδη στο τελευταίο μέρος των «Hunger Games» , δήλωσε πως νιώθει έτοιμη να αναλάβει την σκηνοθεσία μιας ταινίας.

Η ταινία αυτή θα ονομάζεται «Project Delirium» και πρόκειται για ένα αληθινό γεγονός που συνέβη τη δεκαετία του ’60 όταν ο στρατός διεξήγαγε μια έρευνα, η οποία είχε φρικιαστικά αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα, 2500 στρατιώτες υποβάλλονταν σε δοκιμασίες ψυχοδραστικών χημικών με σκοπό να είναι πιο αποδοτικοί στην εξουδετέρωση εχθρών. Ωστόσο, πολλοί από τους εθελοντές δήλωσαν πως κλονίστηκε η ψυχική τους υγεία και πως αντιμετώπισαν πολλά ψυχικά προβλήματα.

Η Jennifer Lawrence δήλωσε πως πάντα ήθελε να σκηνοθετήσει, αλλά περίμενε να ωριμάσει κινηματογραφικά για να το πετύχει.

Πλέον, νιώθει πως η κατάλληλη στιγμή έφτασε. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την πρώτη σκηνοθετική δουλειά της νεαρής ηθοποιού.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *