ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τζένιφερ Λόρενς: Η διαρροή των γυμνών φωτογραφιών αποτελεί σεξουαλικό έγκλημα

lawrenceΗ Τζένιφερ Λόρενς έσπασε τη σιωπή της για πρώτη φορά από την το ξέσπασμα του σκανδάλου με τη διαρροή των γυμνών φωτογραφιών.

Η νεαρή ηθοποιός χαρακτήρισε ως «σεξουαλικό έγκλημα» το χακάρισμα των φωτογραφιών της.

«Δεν πρόκειται για σκάνδαλο. Πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα. Πρόκειται για σεξουαλική παραβίαση. Είναι αηδιαστικό» είπε.

«Απλά και μόνο επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο, απλά επειδή είμαι ηθοποιός, αυτό δεν σημαίνει ότι το προκάλεσα αυτό».

Διαβάστε επίσης: Η εποχή της κλειδαρότρυπας

«Αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι τέτοιο έρχεται με τον χώρο (της υποκριτικής). Πρόκειται για το δικό μου σώμα και θα έπρεπε να είναι δική μου επιλογή και το γεγονός ότι δεν είναι δική μου επιλογή είναι απολύτως αηδιαστικό. Δεν μπορώ να πιστέψω καν ότι ζούμε σε αυτού του τύπου τον κόσμο»

«Σε όποιον κοίταξε αυτές τις φωτογραφίες (έχω να πω): Διαιωνίζετε ένα σεξουαλικό έγκλημα. Θα  πρέπει να ζαρώνετε από ντροπή» είπε.

Η διάσημη σταρ έκανε τις δηλώσεις αυτές σε συνέντευξη της στο VanityFair. «Ακόμα και άνθρωποι που ξέρω και γνωρίζω μού είπαν: “Ναι, είδα τις φωτογραφίες”. Δεν θέλω να θυμώσω, αλλά την ίδια στιγμή, δεν σου είπα ότι μπορείς να κοιτάξεις το γυμνό μου σώμα».

«Φοβήθηκα τόσο πολύ. Δεν ήξερα πώς αυτό θα επηρεάσει την καριέρα μου» πρόσθεσε.

Η Λόρενς κάλεσε να αλλάξει ο νόμος και να επιτραπεί να διώκονται οι ιστοσελίδες που δημοσίευσαν αυτές τις φωτογραφίες χωρίς την έγκριση των ατόμων που φωτογραφίζονται.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *