ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Justice League το 2015

Η επιτυχία των Avengers σίγουρα δεν έκανε την Warner Bros. να χαίρεται. Το στούντιο βιάζεται τώρα να ετοιμάσει την δική του ταινία με σούπερ-ήρωες, φέρνοντας στο επίκεντρο την Justice Legue της DC Comics (Σούπερμαν, Μπάτμαν, Γουόντερ Γούμαν και λοιποί), η οποία θα κονταροχτυπηθεί με την δεύτερη ταινία των «Εκδικητών».

Η ταινία Justice League αναμένεται να φτάσει στις αίθουσες το 2015. Η Warner κέρδισε πρόσφατα δικαστική διαμάχη, στην οποία είχε εμπλακεί με τους κληρονόμους του συν-δημιουργού του Σούπερμαν, Τζο Σούστερ. Εάν οι κληρονόμοι του Σούστερ κέρδιζαν, τότε η Warner δεν θα είχε το δικαίωμα να φτιάξει το Justice League ή οποιαδήποτε άλλη ταινία, τηλεοπτική σειρά ή κόμικ που περιλαμβάνουν σημαντικά στοιχεία του μύθου του Ανθρώπου-Ατσάλι  μετά το 2013 (εκτός και αν έκανε νέα συμφωνία με τα ιδρύματα των Σούστερ και Τζέρι Σίγκελ)

Ο σεναριογράφος του Gangster Squad Γουίλ Μπιλ ετοιμάζει το σενάριο, ενώ πολλά είναι τα ονόματα των πιθανών σκηνοθετών που ακούγονται (ανάμεσά τους οι Μπεν Άφλεκ και οι αδεφλοί Γουατσόφσκι).

Στα σχέδια της Warner είναι στο Justice League να εμφανίζεται το «βαρύ πυροβολικό» των σούπερ ηρώων: Σούπερμαν (δεν ξέρουμε αν ο Χένρι Κάβιλ, πρωταγωνιστής του Man of Steel, θα εμφανίζεται), Μπάτμαν (που το στούντιο σκοπεύει να επαναφέρει μετά την απόφαση του Κρίστοφερ Νόλαν να μη γυρίσει και άλλη ταινία με τον μασκοφόρο ήρωα), Γουόντερ Γούμαν (λανσάροντας μια ταινία με την ίδια ως ηρωίδα), ενώ ελπίζουν και στη διάσωση του Green Lantern.

Διαβάστε επίσης: Justice League, η απάντηση στους Avengers

και Είναι πουλί; Είναι αεροπλάνο; Είναι ο Σούπερμαν!

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Μια σκέψη για το “Justice League το 2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *