ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣΤρέιλερ

Μίνι σειρά ντοκιμαντέρ Live/Play του LoL: Γνωρίστε τη νέα γενιά των gamers

To League of Legends (LoL), ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια online, είναι τα τελευταία χρόνια επίκεντρο της ζωής πολλών νέων παιδιών. Εκτός του κυρίως παιχνιδιού, η εταιρεία οργανώνει συχνά ανά τον κόσμο πρωταθλήματα, όπου οι πιο άξιοι gamers μπορούν με τις ομάδες τους να διεκδικήσουν υψηλά χρηματικά έπαθλα. Στο παιχνίδι οι παίχτες επιλέγουν κάποιους από τους διαθέσιμους χαρακτήρες, ο καθένας τους με τις δικές του ξεχωριστές ικανότητες και αναλαμβάνουν κάποιο στρατηγικό ρόλο στην ομάδα τους (στα περισσότερα παιχνίδια σε πεντάδες). Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα η άποψη ότι θα έπρεπε να συγκαταλεγεί στα ολυμπιακά αθλήματα!

Εκτός του κυρίως παιχνιδιού, το LoL έχει μπει σημαντικά στη ζωή των νέων, με διαγωνισμούς ζωγραφικής ή δημιουργίας μινιατούρων των ηρώων ή με διοργανώσεις-διαγωνισμούς ή χορούς cosplay (ή costume play) όπου φτιάχνουν και ντύνονται με στολές και αμφιέσεις των αγαπημένων τους ηρώων. Στη νέα σειρά μίνι ντοκιμαντέρ Live/Play το παιχνίδι μέσα από μικρά 20λεπτα βιντεάκια, χωρίς να αποφεύγει να κάνει διαφήμιση στον εαυτό του, μας γνωρίζει παράλληλα κάποιους από τους μεγάλους παίχτες ανά τον κόσμο και μας μιλά τόσο για τη σχέση τους με το αγαπημένο τους παιχνίδι, όσο και για τη ζωή τους γενικότερα. Το πρώτο επεισόδια της σειράς δημοσιεύτηκε στις 4 Αυγούστου και η ελληνική κοινότητα του παιχνιδιού έβγαλε στο κανάλι της στο youtube την υποτιτλισμένη στα ελληνικά έκδοση της, με τα επόμενα να αναμένεται να ακολουθήσουν:

Live/Play: Συντροφιά

Δείτε τι τρέχει με τον παίχτη «FoxDrop», κάντε μια βόλτα στα PC bang της Κορέας και παρακολουθήστε μια ιστορία φιλίας, στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ Live/Play:

επεισόδιο 2: Something Bigger

επεισόδιο 3: Who We Are

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *