ΕΠΙΚΑΙΡΑ

«Δεν είναι τυχαία η απουσία του Λουκ Σκαϊγουόκερ»

Απαντώντας εν μέρει στην έντονη φημολογία που έχει δημιουργηθεί για την απουσία του Λουκ Σκαϊγουόκερ από την αφίσα και το τρέιλερ του Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά, ο σκηνοθέτης Τζέι Τζέι Άμπραμς παραδέχεται: «Δεν είναι τυχαία».

Αρνείται, φυσικά, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο σπεύδει να πει: «Αυτές είναι σωστές ερωτήσεις. Ανυπομονώ να μάθετε τις απαντήσεις».

luke-star-wars

Οι θεωρίες για το τι συμβαίνει με τον Λουκ Σκαϊγουόκερ ποικίλουν. Κάποιοι θεωρούν ότι στράφηκε στη σκοτεινή πλευρά και συνεργάζεται με τον Κάιλο Ρεν και τη μυστηριώδη οργάνωση First Order, ενώ άλλοι θεωρούν ότι η μυστηριώδης φιγούρα που τοποθετεί ένα μαύρο, ψεύτικο χέρι στον R2-D2 μπορεί να ανήκει στον Λουκ.

Το ενδιαφέρον για το τι έχει συμβεί με τον Λουκ Σκαϊγουόκερ είναι μεγάλο, τόσο γιατί ο ιππότης Τζεντάι ήταν ο ήρωας της αρχικής τριλογίας, όσο και γιατί ο ίδιος ο Τζέι Τζέι Άμπραμς έχει πει ότι αυτό που τον έκανε να αποφασίσει να αναλάβει τη σκηνοθεσία του έβδομου επεισοδίου Star Wars ήταν το ερώτημα: «Ποιος είναι ο Λουκ Σκαϊγουόκερ;»

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *