ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Πρόσκληση σε ντοκιμαντερίστες από το MEDIMED

Το MEDIMED δέχεται αιτήσεις για συμμετοχή από δημιουργούς νέων ντοκιμαντέρ σε στάδιο ανάπτυξης που έχουν εξασφαλίσει το 25% της χρηματοδότησής τους και / ή έχουν εξασφαλίσει συμφωνία για συμπαραγωγή.

Αναζητά ευρωπαίους παραγωγούς και σκηνοθέτες που έχουν κάνει παραγωγή σε ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ ή σε έργα που ρισκάρουν δημιουργικά. Επιλεγμένα έργα θα συμμετέχουν στο κεντρικό pitcing forum ή στο πρόσφατα σχεδιασμένο ANTI-pitcing forum αφιερωμένο σε έργα στο τελικό στάδιο παραγωγής.

film_camera.png.625x385_q100

Αυτό το market επικεντρώνεται στην προώθηση και ανάπτυξη νέων ευρωπαϊκών και μεσογειακών ανεξάρτητων παραγωγών ντοκιμαντέρ, την προώθηση της δικτύωσης μεταξύ διεθνών παραγωγών και χρηματοδοτών. Το MEDIMED προσφέρει την ευκαιρία για να γίνουν δεκτές νέες ταινίες σε διεθνείς αγορές, ενισχύοντας έτσι τις δυνατότητες διανομής για τα πρόσφατης παραγωγής ντοκιμαντέρ τους.

Γίνονται δεκτά επίσης και ολοκληρωμένα ευρωπαϊκά ντοκιμαντέρ οποιουδήποτε είδους των οποίων η παραγωγή ανήκει στο 2015 ή το 2016.

Πέρυσι, 30 σχέδια ντοκιμαντέρ από 15 ευρωπαϊκές χώρες καθώς και χώρες της νότιας Μεσογείου συμμετείχαν σε ένα πάνελ όπου επιλέγονταν από επαγγελματίες του χώρου, και 500 ολοκληρωμένα ντοκιμαντέρ προβλήθηκαν σε 70 διεθνείς αγοραστές και διανομείς.

Η προθεσμία για την υποβολή στα δύο προγράμματα και έργων είναι η 30η Ιουνίου. Τα τα υποψήφια έργα μπορούν να καταχωρηθούν δωρεάν και επιλέγονται από διεθνή κριτική επιτροπή.

Το MEDIMED διοργανώνεται από την ένωση Μεσογειακών Παραγωγών APIMED, με την υποστήριξη του CREATIVE EUROPE / MEDIA της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για έντυπα συμμετοχής και για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.medimed.org ή επικοινωνήστε με τον οργανισμό μέσω e-mail: medimed@apimed.org

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *