ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Moby χαρίζει 150 κομμάτια

O Moby είναι αυτός ο τρελλός dj, μουσικός, τραγουδοποιός που παίζει πλήκτρα, κιθάρα, μπάσο και ντραμς. Όχι πάντα τόσο πετυχημένα θα σου πω εγώ.  ΜΕ μεγάλη αδυναμία την ηλεκτρονική μουσική πορεύεται από το 1982, δημιουργώντας διάφορες ψυχεδέλειες. O Moby λοιπόν γλυκός καράφλας, χαρίζει 150 από τα κομμάτια του σε φοιτητές κινηματογραφικών σχολών, μικρούς ανεξάρτητους δημιουργούς, δημιουργούς με μη κερδοσκοπικό σκοπό, video artist κλπ μέσα από την ιστοσελίδα του mobygratis.com. Σε περίπτωση που η χρήση της μουσικής θα είναι κερδοσκοπική τα ποσοστά του τα διαθέτει στο humanesociety.org, οπότε ο Moby από αυτή την σελίδα δεν βγάζει τίποτα. Ζιλτς.

Ο κατάλογος αυτών των 150 κομματιών προέρχεται από τα εξής cd του: Destroyed, Wait For Me, Hotel, 18 & Play, μαζί με ορισμένα ρεμίξ και κάποια ακυκλοφόρητα. Μπορείτε να τα ακούσετε όλα στην σελίδα mygratis.com/catalog, όπου και φιιλοξενείται ο κατάλογος, στην οποία σημειωτέον υπάρχει και μηχανή αναζήτησης. Υπάρχουν δυνατά κομμάτια, αργά κομμάτια, ατμοσφαρικά …  όπως Live Forever, Aerial, Sunday, Accident (ακυκλοφόρητο),  Houses (ακυκλοφόρητο). Πάρτε μία πολύ, πολύ μικρή γεύση.

Για να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε τις μουσικές, πρέπει να γραφτείτε ΕΔΩ .Μετά συμπληρώνετε μία φόρμά όπου εξηγείτε τι θα επενδύσετε με την μουσική η οποία έχει χρόνο αναμονής μόλις ένα 24ωρο.  Και από ότι δηλώνει ο ίδιος δεν έχουν απορρίψει ως τώρα κανένα.

Η παραίνεση είναι να μοιραστείτε κι εσείς τη δουλειά σας μετά στο vimeo ή το youtube.

Αλλά ας αφήσουμε τον Moby να τα πει μόνος του σε αυτό το βίντεο που έβγαλε 17 Ιουνίου μέσα στη ζέστα ο συμπαθής αυτός μουσικός καράφλας.

Moby Gratis Facebook

Σοφία Ζησίμου

Frankenweenie, αχ Frankenweenie μία goth ψυχή που μυρίζει ψάρι και φασκόμηλο. Την εποχή των δεινοσαύρων είχε ήδη μάθει τον Bergman, τον Fassbinder, τον Fellini, τον Κουροσάβα αλλά και τον Humphrey, τον Buster, τον Gregory, τον Frank και όλους αυτούς με αποτέλεσμα όταν έφτασε στον Homo Sapiens να ξέρει και την Rita, την Laureen, την Greta, την Grace, την Marlene και όλες αυτές. Απαρηγόρητα κουλτουριάρα η μόνης της ψυχαγωγία ήταν (σ)το Πάρτυ, παρέα με τον Νεαρό Φρανκενσταϊν και τον Ροζ Πάνθηρα. Αλλά τελικά σώθηκε όταν είδε έναν Εφιάλτη πριν τα Χριστούγεννα, ότι ένας φίλος της παντρεύτηκε μια Νεκρή Νύφη και η ίδια Σκότωσε το Βασίλη. 'Ετσι δέχτηκε ότι είναι Πολύ Σκληρή για να Πεθάνει κι ακόμα και ο Υπάνθρωπος Αράχνη αξίζει να ζει.

Μια σκέψη για το “Ο Moby χαρίζει 150 κομμάτια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *