ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Νέα υπηρεσία από τη Feelgood για την προβολή ταινιών

the-movie-safe

Μια νέα υπηρεσία λανσάρει η Feelgood Entertainment  σε συνεργασία με την διεθνή εταιρεία Filmbankmedia. H υπηρεσία TheMovieSafe (www.themoviesafe.gr) δίνει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τη δυνατότητα να προβάλλει κανείς χιλιάδες ταινίες νόμιμα, εύκολα και οικονομικά.

Το TheMovieSafe παρέχει δικαιώματα προβολής ταινιών στην Ελλάδα και την Κύπρο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εκτός της κινηματογραφικής αίθουσας (εμπορικό κύκλωμα), όπως: ξενοδοχεία, οργανωμένα κάμπινγκ, οργανωμένες παραλίες, hostels, εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ, παιδότοπους και παιδικά πάρτι, σχολεία, πανεπιστήμια, παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, κατασκηνώσεις, εμπορικά κέντρα και καταστήματα, βιβλιοθήκες, μουσεία, γκαλερί και πολυχώρους, sports clubs, adventure clubs, γηροκομεία, νοσοκομεία, κέντρα υγείας, φυλακές, καθώς και φεστιβάλ, κινητές εξωτερικές προβολές, κ.α.

Ένας κατάλογος 4.000 τίτλων συνεχώς εμπλουτίζεται με ταινίες νέες και παλαιότερες, για μεγάλους και παιδιά, που μπορούν να προβληθούν νόμιμα σε οποιονδήποτε χώρο. Το TheMovieSafe εκπροσωπεί τα στούντιο Disney, Sony, Fox, Warner Brothers, καθώς και τις ανεξάρτητες και ελληνικές ταινίες διανομής/συμπαραγωγής Feelgood.

Η υπηρεσία TheMovieSafe παραχωρεί άδειες προβολής βάσει του υπαρκτού νομικού πλαισίου για την πνευματική ιδιοκτησία και τα δικαιώματα που αφορούν το πολιτιστικό έργο (νόμος 2121/93).

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.themoviesafe.gr/

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *