ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣΤρέιλερ

Νέο τρέιλερ για το Star Wars: Τσούι, φτάσαμε σπίτι

Νέο teaser για το Star Wars: The Force Awakens ενθουσίασε τους θαυμαστές, προκαλώντας ρίγη νοσταλγίας και ανυπομονησίας. Το τρέιλερ παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση για την ταινία στο Αναχάιμ των ΗΠΑ.

star-wars-force-awakens-001

Σε ένα ερημικό τοπίο (όχι ο Τατούιν αλλά ένας νέος πλανήτης που λέγεται Τζούκο) βλέπουμε ένα κατεστραμμένο Star Destroyer και υποθέτουμε ότι σε αυτό βρισκόταν ο Φιν (ο χαρακτήρας του Τζον Μπογιέγκα) που στο πρώτο τρέιλερ τον είδαμε με στολή stormtrooper.

Στη συνέχεια αναλαμβάνει η νοσταλγία: Η φωνή του Λουκ Σκάιγουοκερ (Μαρκ Χάμιλ) αναλαμβάνει να μας κάνει τη σύνδεση με τα προηγούμενα: «Η Δύναμη είναι ισχυρή στην οικογένειά μου» (εδώ βλέπουμε μια εικόνα του κράνους του Νταρθ Βέιντερ με τρόπο που μοιάζει σαν κρανίο). «Ο πατέρας μου την έχει… εγώ την έχω… Η αδελφή μου την έχει… Έχεις και εσύ αυτή τη Δύναμη».

star-wars-force-awakens-002

Στις εικόνες βλέπουμε τον Πόε (Όσκαρ Άιζακ) να οδηγεί ένα X-wing πάνω από μία λίμνη και να αφήνει μια θριαμβευτική κραυγή. Στο πάνελ του συνεδριακού κέντρου στο Αναχάιμ των ΗΠΑ ο Άιζακ χαρακτήρισε τον εαυτό του σαν τον καλύτερο πιλότο του Γαλαξία.

Στη συνέχεια βλέπουμε τον χαρακτήρα της Ντέιζι Ρίντλεϊ σε μαχητική διάθεση και το καλύτερο: τον Χαν Σόλο (Χάρισον Φορντ) και τον Τσουμπάκα (Πίτερ Μέιχιου). Ο Χαν Σόλο λέει στον φίλο του: «Τσούι, φτάσαμε σπίτι».

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *