ΠροσεχώςΤρέιλερ

Κλέφτης-Μάγος Τρέιλερ (Now You See Me)

Από την έκφραση “now you see me, …now you don’t” (τώρα με βλέπεις, τώρα όχι) που χρησιμοποιούν οι ταχυδακτυλουργοί  δανείζεται ο τίτλος της ταινίας και το θέμα του. Με άλλα λόγια μια ομάδα μάγων-ταχυδακτυλουργών κάνουν ένα νούμερο κατά το οποίο λένε ότι κινούνται στον τόπο και τον χρόνο και ληστεύουν διάσημες τράπεζες υψίστης ασφαλείας ενώ τα λεφτά τα μοιράζουν στο κοινό που τους παρακολουθεί. Θα μου πείτε τώρα, σε τέτοια περίοδο οικονομικής κρίσης τι καλύτερο; Εμ, έλα που αυτό δεν αρέσει στο FBI που βάζει λυτούς και δεμένους να τους κυνηγάνε και να προσπαθούν να αποκαλύψουν πώς το κάνουν και να τους αποτρέψουν.

(τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει): Η ταινία ίσως θυμίζει στο βασικό της θέμα το φετινό Red Lights που όμως δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών του, ενώ όπως βλέπετε το πόστερ έχει ζηλέψει λίγο Σπίλμπεργκ στο Catch me If you Can (2002), όπως μου θύμισε λίγο και το Be Cool (2005). Φυσικά και για να μη παρεξηγηθώ, δεν περιμένω να έχει ουδεμία σχέση με τα παραπάνω.

Από το τρέιλερ βλέπουμε ότι δείχνει ένα εγχείρημα αρκετά εφετζίδικο, με σκηνοθέτη τον Γάλλο Louis Leterrier (Transporter 1&2, Danny the Dog 2005, Τιτανομαχία-Clash of the Titans 2010, The Incredible Hulk 2008) υπόσχεται αρκετή δράση και έχει πιο πλούσιο καστ. Ανάμεσα τους, Morgan Freeman, Michael Caine, Elias Koteas, Jesse Eisenberg (Social Network 2010, 30 Minutes or Less 2011), Woody Harrelson, Mark Ruffalo (Shutter Island-2010, Avengers 2012, Blindness 2008), Dave Franco (Fright Night 2011, Superbad 2007, Warm Bodies 2013), Isla Fisher (Confessions of a Shopaholic 2009) και Mélanie Laurent (Inglourious Basterds 2009).

 

 

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *