ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Ο Ίθαν Χοκ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για ακόμα μία ταινία Before

Σε συνέντευξή του στον βρετανικό Independent, ο Ίθαν Χοκ εξέφρασε την ελπίδα του στον Τζέσι και την Σελίν (το ζευγάρι της τριλογίας Before του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ). Υπενθυμίζουμε ότι στο τελευταίο τους ταξίδι -στην Πελοπόννησο- το ζευγάρι βρίσκεται σε κρίση και στα πρόθυρα χωρισμού. Το φινάλε αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να υπάρξει επαναπροσέγγιση (χωρίς να δίνει οριστική απάντηση).

before-midnight

Αναφερόμενος στην τριλογία Before, ο ηθοποιός είπε ότι «είναι συνδεδεμένη με την ψυχή μου». Κάθε εννέα χρόνια, ο Χοκ συναντά ξανά την Ζιλί Ντελπί και τον Λινκλέιτερ για να γράψουν και να κάνουν μαζί ακόμα μία ταινία.

Ερωτηθείς εάν ο Τζέσι και η Σελίν θα επιστρέψουν το 2022, ο Χοκ είπε: «(Αν με ρωτούσες) μετά το δεύτερο, θα έλεγα ότι σίγουρα θα υπήρχε τρίτο. Αυτή τη φορά αισθάνομαι ότι είναι κάτι ολοκληρωμένο: η πρώτη ταινία ξεκινά με το μεγαλύτερης ηλικίας ζευγάρι που μαλώνει στο τρένο και στο τέλος της τρίτης ταινίας έχουμε γίνει εμείς αυτό το ζευγάρι. Εάν (η τριλογία) επρόκειτο να συνεχιστεί, τότε θα έπρεπε να αλλάξει μορφή, θα έπρεπε να γίνει κάτι άλλο. Η Ζιλί, ο Ρικ και εγώ μπορεί να συνεργαστούμε ξανά, μπορεί να επισκεφτούμε ξανά τους ίδιους χαρακτήρες, αλλά χρειάζεται νέα ενέργεια. Δεν ξέρω τι θα είναι. Δεν μας επιτρέπεται να το σκεφτούμε παρά σε πέντε χρόνια μετά την ταινία. Έτσι το κάναμε κάθε φορά. Το Walking Life ήρθε πέντε χρόνια μετά το Before Sunrise και για το Before Midnight συναντηθήκαμε πέντε χρόνια μετά το Before Sunset. Επομένως, θα συναντηθούμε πέντε χρόνια μετά την έξοδο του Before Midnight και θα μιλήσουμε για αυτό και θα δούμε που θα καταλήξουμε».

Όσο για τη σχέση του Τζέσι και της Σελίν, ο Χοκ δηλώνει: «Στο τέλος του Before Midnight μένω με μια ελπίδα για τον Τζέσι και τη Σελίν. Τουλάχιστον δεν ζουν ένα ψέμμα. Επικοινωνούν ο ένας με τον άλλο. Πρόκειται για μια σκληρή σχέση, σίγουρα, αλλά βλέπω πολύ αγάπη σε αυτή την ταινία».

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *