ΘΕΜΑΤΑΦεστιβάλ

Οι ταινίες του Διαγωνιστικού του International Micro μ Festival για το 2020

Το επετειακό International Micro μ Festival, που θα διεξαχθεί στα τέλη του Νοέμβρη, ανακοινώνει τις δεκαπέντε ταινίες που θα διαγωνιστούν στην φετινή διοργάνωση.

Έχοντας ανάγκη την έκφραση και την δημιουργικότητα, η ομάδα του φεστιβάλ συνεχίζει την οργάνωση του φετινού IMMF, περιμένοντας με αγωνία τις εξελίξεις στον τομέα του πολιτισμού και κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες για παν ενδεχόμενο.

Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών αλλά και τις συζητήσεις της κριτικής επιτροπής, το IMMF ανακοινώνει τις δεκαπέντε ταινίες του διαγωνιστικού μέρους που τον Νοέμβριο θα διεκδικήσουν την αγάπη του κοινού των δέκα πόλεων του φετινού δικτύου.

Οι ταινίες που επέλεξε η επιτροπή προέρχονται από 200 και πλέον ταινίες που κατατέθηκαν και αυτό είναι μια μικρή ίσως πρώτη νίκη για τους συντελεστές τους.

Έτσι, λοιπόν, οι δεκαπέντε ταινίες μικρού μήκους που θα προβληθούν «ζωντανά» – ή διαδικτυακά όπου οι συνθήκες δεν το επιτρέψουν – στο IMMF2020 είναι οι εξής: (αλφαβητικά)

1. «Butterfly» του Λάζαρου Λαζαρίδη

2. «Cloud» του Μιχάλη Δημητριού

3. «Marie» του Παναγιώτη Κράββαρη

4. «Milkyway» του Λευτέρη Γιαννακουδάκη

5. «Pasiphae» του Βασίλη Σταυρόπουλου

6. «PremierAmour» του Χάρη Ραφτογιάννη

7. «Under» του Βαγγέλη Μπέκα

8. «Violetta» του Φοίβου Ήμελλου

9. «Αυτή η Νύχτα» του Κωνσταντίνου Γουργιώτη

10. «Η γυναίκα Με Τους Παπαγάλους» του Μιχάλη Καλοπαίδη

11. «Καρτ-ποστάλ από το Ελληνικό» της Αφροδίτης Κατερινοπούλου

12. «Μπαρόκ» της Χρύσας Κουτράκου

13. «Στο Δωμάτιο» της Γεωργία Μ. Σωτήρχου

14. «Χάνσελ» της Βίβιαν Παπαγεωργίου

15. «Χίμαιρα» της Μελίνας Λουκανίδου

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *