ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣΤρέιλερΦωτογραφίες

Part of the Solution: Νέο βίντεο σε σκηνοθεσία Αλέξη Αλεξίου

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

part of the solution 000Μια άτυπη ομάδα καλλιτεχνών, κινηματογραφιστών, τεχνικών, φίλων, που θελήσαν να συνδράμουν -και- με αυτόν τον τρόπο, για να αναδειχτεί μια κατάσταση που συνεχώς προσπαθούν κάποιοι να την υποτιμήσουν ή να την διαστρεβλώσουν. Χωρίς στήριξη από εταιρίες, ΜΚΟ, οργανισμούς, κονδύλια ή οποιαδήποτε χρηματική ενίσχυση άμεση ή έμμεση, δημιούργησαν κάποια τα βίντεο ως θέση τους και ως πρόσκληση σε μια ιστοσελίδα που μιλά για τις πραγματικές αιτίες του φαινομένου και όπου παράλληλα μπορεί κάποιος να δει πού και πώς μπορεί να συνδράμει τους πρόσφυγες/μετανάστες με τελικό σκοπό να καταφέρουν να ορθοποδήσουν, να αυτοοργανωθούν και να οδηγήσουν την ζωή τους εκεί που οι ίδιοι θέλουν.

Πρωτοβουλία Ελλήνων Καλλιτεχνών για το Προσφυγικό:

Η οικονομική ανισότητα, η αύξηση των διώξεων και οι συνεχόμενες ένοπλες συρράξεις αναγκάζουν εκατομμύρια ανθρώπους -ένας στους 122- να μετακινηθούν εντός κι εκτός της χώρας τους.

«There is no more neutrality in the world. You either have to be part of the solution, or you’re going to be part of the problem.»
Eldridge Cleaver (1935 – 1998)

Για το τρίτο βίντεο, που έγινε σε σκηνοθεσία Αλέξη Αλεξίου (Τετάρτη 04:45) συνεργάστηκαν αρκετοί Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, ανάμεσα τους η σεναριογράφος Γλυκερία Πατραμάνη, ο Γιώργος Νούνεσης, ο Στέφανος Ευθυμίου, ο Γιάννης Χριστοφόρου και πολλοί άλλοι.

be part of the solution behind scenes 001
Φωτoγραφία του Γιώργου Νούνεση από τα γυρίσματα του 3ου βίντεο για το προσφυγικό/ μεταναστευτικό, σε σκηνοθεσία Αλέξη Αλεξίου.

Περισσότερα για την πρωτοβουλία μπορείτε να δείτε:

Στην επίσημη ιστοσελίδα: www.partofthesolution.gr

Στο facebook: www.facebook.com/partofthesolutiongr

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *