ΆποψηΘΕΜΑΤΑ

The men who stare at Oats? Say What?

Υπάρχει λοιπόν ένας δικτυακός τόπος… ο οποίος αποτελείται από κινηματογραφικές αφίσσες πάρα πολύ γνωστών ταινών, όχι ακριβώς όπως τις γνωρίσαμε ή όπως θα τις θυμόμασταν.  Οι άνθρωποι πίσω από αυτό το εγχείρημα έκαναν αυτό το πολύ χαριτωμένο blog κάτι στο  Τumblr όπου ανεβάζουν τα δημιουργήματα τους. Για να συλλάβετε για τι ακριβώς μιλάμε:

Α.  Οι αφίσσες παίζουν με έναν χρωματικό τόνο π.χ. φούξια, πράσινο, κόκκινο.

B. Οι τίτλοι των ταίνιων εμφανζονται με ΜΕΙΟΝ ενα γράμμα… τύπου… [highlight color=” yellow, black”]HARRY OTTER[/highlight]…

Harry Otter For the Win!!!

 

Ποιος δεν λατρεύει ένα καλό πρωτεύων θηλαστικό!

 

Ας πρόσεχες Νώε!

 

O BILL σε κακά χάλια...

 

ΕΔΩ..   μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες epic αφίσσες.

Σοφία Ζησίμου

Frankenweenie, αχ Frankenweenie μία goth ψυχή που μυρίζει ψάρι και φασκόμηλο. Την εποχή των δεινοσαύρων είχε ήδη μάθει τον Bergman, τον Fassbinder, τον Fellini, τον Κουροσάβα αλλά και τον Humphrey, τον Buster, τον Gregory, τον Frank και όλους αυτούς με αποτέλεσμα όταν έφτασε στον Homo Sapiens να ξέρει και την Rita, την Laureen, την Greta, την Grace, την Marlene και όλες αυτές. Απαρηγόρητα κουλτουριάρα η μόνης της ψυχαγωγία ήταν (σ)το Πάρτυ, παρέα με τον Νεαρό Φρανκενσταϊν και τον Ροζ Πάνθηρα. Αλλά τελικά σώθηκε όταν είδε έναν Εφιάλτη πριν τα Χριστούγεννα, ότι ένας φίλος της παντρεύτηκε μια Νεκρή Νύφη και η ίδια Σκότωσε το Βασίλη. 'Ετσι δέχτηκε ότι είναι Πολύ Σκληρή για να Πεθάνει κι ακόμα και ο Υπάνθρωπος Αράχνη αξίζει να ζει.

2 σκέψεις σχετικά με το “The men who stare at Oats? Say What?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *