ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μάς συστήνει τον πατέρα του

Πτυχές της ζωής  του που ελάχιστοι γνώριζαν αποφάσισε να παρουσιάσει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Μέσα από ένα ντοκιμαντέρ μάς συστήνει τον ζωγράφο πατέρα του που εγκατέλειψε την οικογένειά του, όταν κατάλαβε ότι δεν μπορεί άλλο να καταπιέζει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Ο βραβευμένος με  Όσκαρ ηθοποιός θυμάται τα παιδικά του χρόνια και ξετυλίγει την ιστορία του πατέρα του. Ο Ντε Νίρο ήταν μόλις 3 χρονών, όταν ο πατέρας του αποφάσισε να κάνει τη δική του επανάσταση και να αποκαλύψει ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Μέσω του προσωπικού ημερολογίου του πατέρα του, ο 70χρονος ηθοποιός μάς μεταφέρει στις δεκαετίες του 50 και του 60, όταν και ο πατέρας του γνώρισε την δόξα ως ζωγράφος στη Νέα Υόρκη. Περιγράφει ακόμη και το στάδιο της κατάθλιψης που πέρασε ο πατέρας του  όταν οι πίνακές του δεν έβρισκαν καμία αναγνώριση.

Το ντοκιμαντέρ «Remembering The Artist Robert De Niro Sr» έκανε πρεμιέρα στο ανεξάρτητο φεστιβάλ κινηματογράφου Sundance.

«Ήθελα να κάνω ένα ντοκιμαντέρ για τον πατέρα μου με πλάνα του, ό,τι πλάνα διαθέταμε. Με ανθρώπους που ήταν και είναι ακόμα δίπλα μας. Ήθελα να δώσουν συνεντεύξεις και να μιλήσουν για εκείνον. Το έκανα για την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και τα εγγόνια» είπε ο 70χρονος ηθοποιός στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *