ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Σαββατιάτικες Προβολές: Έρωτας από την Αρχή

Η Πέιτζ (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς ) και ο Λίο (Τσάνινγκ Τάτουμ) είναι ένα νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι που ζει ευτυχισμένα στο Σικάγο. Μετά από ένα τροχαίο ατύχημα όμως, η Πέιτζ παρουσιάζει μερική απώλεια μνήμης και δεν θυμάται απολύτως τίποτα από την περίοδο της κοινής τους ζωής. Μάλιστα δεν αναγνωρίζει καθόλου τον άντρα της.

Η Πέιτζ σκέφτεται και συμπεριφέρεται ακριβώς όπως τότε που ήταν φοιτήτρια νομικής, πριν από πέντε χρόνια, προτού αποφασίσει να απομακρυνθεί από την οικογένειά της και να αλλάξει ριζικά τη ζωή της παρατώντας τη νομική και στρεφόμενη σε αυτό που πραγματικά την ενδιέφερε, τη γλυπτική. Μετά το ατύχημα υποφέρει από κρίση ταυτότητας και αδυνατεί να καταλαβει τι πραγματικά θέλει και ποια είναι.  Ο Λίο παρόλα αυτά δεν θα το βάλει εύκολα κάτω: θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κερδίσει ξανά την καρδιά της Πέιτζ, σαν να γνωρίζονταν από την αρχή και τελικά θα το καταφέρει!

Πρόκειται για μια ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, στην οποία βλέπουμε τη σύγχρονη βασίλισσα της rom-com Ρέιτσελ Μακ Άνταμς (τη συναντάμε και στο Όσα Φέρνει ο Χρόνος αυτής της εβδομάδας).

Για κάποιους το καλογυμνασμένο σώμα του Τέιτουμ είναι ένας από τους λόγους για να δει κανείς την ταινία.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *