ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣΣαββατιάτικες Προβολές

Σαββατιάτικες προβολές: Άνι οι απαρχές του σκοτεινού παιδιού

Το δημοφιλές παιχνίδι League of Legends έχει κατά καιρούς κυκλοφορήσει διάφορα ενδιαφέροντα βίντεο. Αυτή τη φορά παρουσίασαν μια εναλλακτική ιστορία για το παρελθόν της Άνι, έναν από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες μάγους, αλλάζοντας τη «βιογραφία της». Τόσο η ίδια όσο και ο λατρεμένος αρκούδος της, ο Τίμπερ, δείχνουν γλυκά αλλά μπορούν να γίνουν θανάσιμα επικίνδυνα. Είναι μάλιστα από τους χαρακτήρες που έχουν πουλήσει από τα περισσότερα αναμνηστικά, με πιο χαρακτηριστική την μπλούζα που έγραφε «I Survived Annie Bot».

Το μικρό κορίτσι που γεννήθηκε με ένα χάρισμα-κατάρα να γεννά σπίθες και να ξεπηδούν φλόγες φωτιάς από μέσα της, είναι σίγουρα μια ιστορία που έχει αντλήσει έμπνευση και από την (έφηβη εκεί) Κάρι (Carrie) του Στ. Κινγκ και την αντίστοιχη κλασική ταινία του Μπράιαν Ντε Πάλμα του 1976 καθώς και αρκετές από τις ταινίες με δαιμονικά παιδιά. Το εξήμισι λεπτών βίντεο που έφτιαξε η ομάδα έρχεται να μας το αποδείξει:

Το παραπάνω βίντεο είναι στην ελληνική γλώσσα. Αν θέλετε μπορείτε να το δείτε και την πρωτότυπη αγγλική εδώ.

Η ομάδα ξεκίνησε επίσημα το πρότζεκτ διερευνώντας το στυλ και την αίσθηση που ήθελαν με έναν πίνακα κλίματος, μια συλλογή οπτικών αναφορών από οτιδήποτε, από σχέδια και χρώματα μέχρι τον γενικότερο τόνο και τα κεντρικά συναισθήματα. «Ετοιμάσαμε ένα storyboard, μετά το κάναμε βιντεάκι με υπότιτλους, χρησιμοποιώντας το ‘Orb of Winter’ ως μουσική υπόκρουση για να δημιουργήσουμε κατά κάποιο τρόπο την ατμόσφαιρα, και πήραμε το πράσινο φως για να συνεχίσουμε.»

annie origins storyboard 001

Περισσότερα ενδιαφέροντα για το πως ετοιμάστηκε το βίντεο και πως οι σχεδιαστές έκαναν το motion capture και τη μίξη 2D και 3D μπορείτε να βρείτε εδώ.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *