ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Σε καρναβαλική διάθεση το Animasyros

animasyros-gamoi

Στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» 2018, το Animasyros επιστρέφει στη φυσική του έδρα για την πραγματοποίηση ενός καρναβαλικού εργαστηρίου κινουμένων σχεδίων για Άτομα με Αναπηρία, την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Απόλλων, σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ-ΜεΑ του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

animaspyrosΤο εργαστήριο συντονίζει η έμπειρη animator – εκπαιδεύτρια Έλενα Παυλάκη, με βοηθό τη φωτογράφο Κατερίνα Μάστορα, παρασύροντας τους συμμετέχοντες στο εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Επιπλέον, για πρώτη φορά φέτος το Animasyros συμμετέχει στο Συριανό Καρναβάλι με τη δική του καρναβαλική ομάδα και το δικό του άρμα, με θέμα «Οι γάμοι του Σπύρου» και πρωταγωνιστή την αγαπημένη μασκότ του Φεστιβάλ, τον Ανιμασπύρο. Η ομάδα θα δώσει το δικό της καρναβαλικό ρυθμό στην Ερμούπολη και στην Άνω Σύρο, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο Άνιμασπυρος θα έρθει «εις γάμου κοινωνία» με την καλή του, Σπυρίνα, εκ Μεδιολάνου Ιταλίας. Ο γάμος -ή καλύτερα- οι γάμοι θα τελεστούν την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης στην Ερμούπολη.

Αμέσως μετά την πρώτη παρέλαση των καρναβαλιστών στα σοκάκια της Άνω Σύρου, στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο κέντρο της Πιάτσας θα γίνει η γιορτή των «γάμων» με το ζευγάρι, τους κουμπάρους και τις πεθερές. Το «bachelor party» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 20:00 το βράδυ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ: https://goo.gl/YJ4f4E

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *