ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Silencio: ποιοι θα παίξουν στη νέα ταινία του Pedro Almodovar;

PEDRO-1Ο Pedro Almodovar είναι από τα πιο αντιπροσωπευτικά ταλέντα του ισπανικού κινηματογράφου, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις παγκοσμίως.

Η 20η του ταινία θα έχει τον τίτλο «Silencio» και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το Μάρτιο του 2016. Η ταινία εστιάζει στην εσωτερική ανασκόπηση της ζωής της ηρωίδας, Τζουλιέτα. με τα πάθη, την απουσία, τον πόνο και την τρέλα που βίωσε και πως βοήθησαν στην εξέλιξή της ως προσωπικότητα.

Την Τζουλιέτα θα ερμηνεύσουν δύο ηθοποιοί: η Emma Suárez (στα 50 της) και η Adriana Ugarte (στα 30 της).

Emma Suárez 000

Όσον αφορά τους ηθοποιούς, εκτός από τις δύο κυρίες που προαναφέραμε θα πρωταγωνιστούν στην ταινία και οι: Inma Cuesta, Nathalie Poza, Pilar Castro, Michelle Jenner, Joaquín Notario, Blanca Parés, Rossy de Palma, Darío Grandinetti και Susi Sánchez να αποτελούν ήδη μέλη του cast.

H Emma Suárez έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ισπανικές ταινίες, όπως το La mosquitera, La Ardilla Roja, El perro del hortelano και Tu nombre envenena mis sueños.

Adriana Ugarte 001

Η νεαρή Adriana Ugarte έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες El tiempo entre costuras και Mala espina.

Όπως έχει πει ο Αλμοδοβάρ, η ταινία αποτελεί μια μεγάλη του επιστροφή στο «σινεμά γυναικών», με ένα δυνατό δράμα χτισμένο γύρω από στιβαρούς γυναικείους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Emma Suárez 001Adriana Ugarte 000

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *