ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣΠροσεχώςΤρέιλερΦωτογραφίες

Sin City 2: Μετά την αφίσα απαγορεύτηκε και το τηλεοπτικό σποτ εξαιτίας της Εύα Γκρίν

sin-city2-eva-green-poster1-610x903Η Eva Green βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο της Αμερικάνικης Ένωσης Κινηματογράφου, αφού εκτός από την αφίσα της που απαγορεύτηκε πριν λίγο καιρό, τώρα, και το τηλεοπτικό σπότ θα πάψει να προβάλλεται.

Η εκρηκτική ηθοποιός είναι η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας «Sin City 2: A dame to kill for» που θα προβληθεί 21 Αυγούστου στη χώρα μας. Η αφίσα απαγορεύτηκε από την Ένωση με τη δικαιολογία ότι είναι «υπέρμετρα σεξουαλική και φαίνεται γυμνό, η καμπύλη του στήθους και η θηλή».

Μετά την αφίσα, ήρθε και η απαγόρευση του τηλεοπτικού σποτ για τον ίδιο λόγο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόφαση αυτή είναι κάπως εξωφρενική, αφού χρειάζεται να είσαι αρκετά παρατηρητικός για να μπορέσεις να καταλάβεις το γυμνό σώμα της Eva Green. Συγκεκριμένα, το σώμα της ηθοποιού βρίσκεται στη σκιά, έτσι χρειάζεται απόλυτη ακρίβεια για να το προσέξει κανείς.

sin cityΣυνήθης ύποπτος, για άλλη μια φορά, η Εύα Γρίν, η οποία είχε αποκαλυπτικά πλάνα και στο πρόσφατο 300: Η Άνοδος μιας Αυτοκρατορίας αλλά και στη δημοφιλή φετινή τηλεοπτική σειρά Penny Dreadful. 

Το πρώτο μέρος της μεταφοράς του κόμικ, Sin City είχε επίσης κατηγορηθεί για υπέρμετρη βία και γυμνό. Οι υπεύθυνοι της ταινίας, παρ’όλα αυτά, φαίνεται να ασπάζονται την παροιμία «η δυσφήμιση είναι μια καλή διαφήμιση», αφού αναμένουν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Το Sin City: A Dame to Kill For ξεκινά να προβάλεται στην Ελλάδα από 21 Αυγούστου, μια ημέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική.

Εμείς σας παραθέτουμε το πολυσυζητημένο σποτ, αλλά και την αφίσα, και τα σχόλια δικά σας!

(για να δείτε το λογοκριμένο βίντεο πατήστε εδώ -θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο youtube για να επιβεβαιώσετε ότι είστε ενήλικες)

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *