ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Στήριξη από το Goethe για πρώτη μεγάλου μήκους ταινία

Ετοιμάζετε την πρώτη μεγάλη μήκους ταινία σας;

goethe 00a0

Η Ακαδημία Νέων Σκηνοθετών της Νοτιανατολικής Ευρώπης FIRST FILMS FIRST του Goethe-Institut προσφέρει σε νέους σκηνοθέτες την απαραίτητη στήριξη δωρεάν με ένα καινοτόμο και εντατικό πρόγραμμα:

-θέτοντας στη διάθεσή τους διακεκριμένους επαγγελματίες από το χώρο του κινηματογράφου που θα συμβάλουν ως μέντορες στις διάφορες φάσεις της ανάπτυξης της ταινίας τους καθώς και τα απαραίτητα μέσα για να μπουν στη διεθνή επαγγελματική σκηνή του κινηματογράφου,

-παρέχοντας τις απαραίτητες πρακτικές γνώσεις για το διαρκώς μεταβαλλόμενο ευρωπαϊκό χώρο του σινεμά από πρώτο χέρι, -εξασφαλίζοντας στους σκηνοθέτες επαφές με κάποιους από τους 12631452_1721538241413032_3652844111089693565_nσημαντικότερους παράγοντες λήψης αποφάσεων, δημιουργούς και ειδικούς στην Ευρώπη.

Λήξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: 10 Μαρτίου 2018

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες: www.firstfilmsfirst.com

Συνεργάτης του Goethe-Institut στην Ελλάδα είναι το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου www.gfc.gr

Για την περίοδο 2016/17 είχαν επιλεγεί και συμμετείχαν από την Ελλάδα: Ασημίνα Προέδρου με την ταινία «Πίσω από τις θημωνιές» (Behind the Haystacks), Nίκος Χαραλαμπόπουλος (N. Labot) με την ταινία «Η δουλειά της» (Her Job).

Για την περίοδο 2017/18 είχε επιλεγεί και συμμετείχε από την Ελλάδα: Θανάσης Νεοφώτιστος με την ταινία «Ο Πέτρος και ο Λύκος» (Peter and the Wolf).

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *