ΔιαγωνισμοίΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κερδίστε προσκλήσεις για το Ταινιόραμα (3-9/7)

Οι Cinεπιβάτες και η AMA Films σας προσφέρουν προσκλήσεις για το Ταινιόραμα 2014. Κερδίστε προσκλήσεις κάθε εβδομάδα και δείτε όποια ταινία της επιλογής σας θέλετε!

Για να κερδίσετε μία από τις 8 μονές προσκλήσεις για την εβδομάδα 3 έως 9 Ιουλίου πατήστε like στην αντίστοιχη ανάρτηση στο γκρουπ μας στο Facebook ή στείλτε μέιλ στο cinepivates@gmail.com με την ένδειξη Ταινιόραμα.

Οι προβολές πραγματοποιούνται στον κινηματογράφο Άστυ στην Πλατεία Κοραή.

Την Πέμπτη 3 Ιουλίου προβάλλεται αφιέρωμα στον Τσαν Γουκ Παρκ (Oldboy, Τελευταία Εκδίκηση, Εκδίκηση μιας Κυρίας). Την Παρασκευή 4 Ιουλίου το Ταινιόραμα θέτει Υπαρξιακά Ερωτήματα (Κλίματα Αγάπης, Αναμείνατε στο Ακουστικό Σας, Μυστικά και Ψέματα στο σπίτι της Αλίκης), ενώ το Σάββατο 5 Ιουλίου δίνει θέση σε Τοπία Χωρίς Σύνορα (Παγωμένος Δρομέας, Το Στοιχείο του Εγκλήματος, Τσάι στη Σαχάρα). Την Κυριακή 6 Ιουλίου θα προβληθούν ταινίες τριών Ιταλών σκηνοθετών (Ματέο Γκαρόνε, Τζιάνι Αμέλιο, αδελφοί Ταβιάνι) και την επόμενη ημέρα θα προβληθει ιταλική Σάτιρα. Την Τρίτη 8 Ιουλίου προβάλλονται Λατινοαμερικάνικες εκπλήξεις (Έγκλημα στη Λίμνη, Όμορφη Ζωή, La Rabia), ενώ το Ταινιόραμα κλείνει με ταινίες για δολοφόνους.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *