ΕΠΙΚΑΙΡΑ

The Paramount Vault : ένα κανάλι γεμάτο κινηματογραφικά διαμάντια

paramount-logo

Όπως σωστά υποψιάζεστε, το The Paramount Vault είναι το νέο κανάλι της εταιρείας παραγωγής Paramount στο Youtube, όπου θα δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουμε κάποιες από τις καλύτερες ταινίες της εταιρείας.

Εκτός από τις ταινίες, έχουν ανεβάσει πάρα πολλά κλιπ από διάφορες ταινίες. Το πρόβλημα είναι πως μπορούμε να παρακολουθούμε το κανάλι μόνο αν μένουμε στην Αμερική! Ας ελπίσουμε πως η εταιρεία θα μεριμνήσει να μπορούμε να το παρακολουθούμε και από άλλα μέρη της γης.

Το υλικό που ανεβαίνει εμπλουτίζεται κάθε μέρα. Παρ’όλα αυτά, θα σας δώσουμε μια ιδέα του τι υπάρχει, έτσι για να νιώσουμε λίγη ζήλεια που δεν μπορούμε και εμείς να τα δούμε.

Hamlet, In Dreams,I’ll sleep when I’m dead, 1990, Born to raise hell, Bound, American Ninja, Masters of Universe, The man who wasn’t there, My six loves, Come blow your horn, Serving Sara, The Texas Chainsaw Massacre, Beneath και Dark City είναι κάποια από τα διαμάντια της Paramount που έχουν ήδη ανέβει.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα προκειμένου να πάρετε μια μικρή γεύση.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *