ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

«The Walking Dead Art»: Έλληνες δημιουργοί εμπνέονται από τα ζόμπι

Με σύνθημα το «ΤΟΛΜΗΣΕ. ΒΙΩΣΕ. ΕΠΙΒΙΩΣΕ» η έκθεση τέχνης «The Waling Dead Art» έρχεται στην Αθήνα και υπόσχεται να παρουσιάσει τον σουρρεαλιστικό κόσμο της σειράς «The Walking Dead» μέσα από μια άλλη, διαφορετική οπτική. Η έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό με ελεύθερη είσοδο από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου στο Ωδείο Αθηνών.

twd_art_poster

Τα έργα 54 καλλιτεχνών θα αποτελέσουν τα αντικείμενα της έκθεσης «The Walking Dead Art», όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει τα έργα τέχνης υψηλής αισθητικής καθώς και να πάρειμέρος σε παράλληλες δράσεις που πραγματοποιούνται στο χώρο της έκθεσης καθημερινά.

Μάλιστα, όσοι επισκέπτονται την έκθεση θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν το αγαπημένο τους έργο τέχνης, ενώ τα τρία έργα με τις περισσότερες ψήφους (κοινού και κριτικής επιτροπής) θα παραλάβουν τα βραβεία τους.

H ιδιαίτερη αυτή πολιτιστική ενέργεια διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με στήριξη από το Δίκτυο Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων Athens Culture Net, το οποίο λειτουργεί με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

INFO

Website: www.thewalkingdeadart.gr

Ημερομηνία: 15 – 18 Μαρτίου

Τόπος: Ωδείο Αθηνών (Βασ. Γεωργίου Β’ 17, Ρηγίλλης)

Είσοδος: Ελεύθερη

Διαβαστε επίσης

The Walking Dead: Τα ζόμπι επιστρέφουν στο δεύτερο μισό της 8ης σεζόν [trailer]

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *