ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣΤρέιλερ

Η κινηματογραφική επιστροφή του Τιμ Μπάρτον

Η νέα ταινία του ιδιόρρυθμου σκηνοθέτη έχει τίτλο “Μις Πέρεγκριν – Στέγη για ασυνήθιστα παιδιά” με πρωταγωνιστές τους Έισα Μπάτερφιλντ, Εύα Γκριν, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Έλλα Περνέλ και Άλισον Τζάνεϊ.

Το φιλμ, που βασίζεται σε μυθιστόρημα, παρουσιάζει τον Τζέικ, που όταν ο  παππούς του τού αφήνει στοιχεία για ένα μυστήριο που διατρέχει διαφορετικούς κόσμους και εποχές,  βρίσκει ένα μαγικό μέρος γνωστό ως Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά. Αλλά τα μυστήρια και οι κίνδυνοι μεγαλώνουν όταν γνωρίζει τους ενοίκους και μαθαίνει για τις ειδικές τους δυνάμεις και τους παντοδύναμους εχθρούς τους. Τελικά, ο Τζέικ ανακαλύπτει ότι μοναχά το δικό του «ασυνήθιστο χάρισμα» μπορεί να σώσει τους νέους του φίλους.

Η πρεμιέρα αναμένεται στις 29 Σεπτέμβρη, ενώ το τρέιλερ έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *