ΘΕΜΑΤΑ

Τι να κάνετε εάν ΔΕΝ θέλετε να δείτε το Star Wars

Εντάξει τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Μόνο που παρατηρείτε ότι αντί να είναι ενθουσιασμένοι που ο Αγιος Βασίλης έρχεται με τους ταράνδους και τα ξωτικά τους, οι περισσότεροι περιμένουν σαν την Λαμπρή κάτι άλλο… το νέο Star Wars. Όσο για σας, ποτέ δεν είδατε τις ταινίες, ή ποτέ δεν σας άρεσαν ή δεν καταλάβατε ποτέ τι έβλεπαν οι άλλοι σε αυτές, ή απλά μέχρι τώρα κατοικούσατε σε άλλο πλανήτη του Γαλαξία και δεν είχατε πρόσβαση σε τηλεόραση/σινεμά/κομιξάδικο/βιντεοκλάμπ. Ή απλά η λέξη Τσουμπάκα δεν σας λέει τίποτα.

Τι μπορεί να κάνει κανείς φτωχός κινηματογραφόφιλος προκειμένου να αποφύγει τη λαίλαπα που λέγεται Star Wars;

b848e67f3088c209dadbe571d77229f3

Οι Cinεπιβάτες σας βρίσκουν λύσεις!

  • Όλοι γκρινιάζουν που η ταινία έρχεται στις αίθουσες 24 Δεκεμβρίου αντί για 17 Δεκεμβρίου όπως στον υπόλοιπο κόσμο. Καταριούνται θεούς και δαίμονες και τον Παπακαλιάτη συγκεκριμένα, τον οποίο θεωρούν υπαίτιο για την καθυστέρηση. Τι μπορείτε να κάνετε; Σπάσιμο. Εσείς που δεν γουστάρετε το Star Wars, πηγαίνετε να δείτε Παπακαλιάτη. Στηθείτε στην ουρά και αγοράστε επιδεικτικά εισιτήριο την ώρα που πλήθος φανατικών θαυμαστών θα περιμένουν στην ουρά για να αγοράσουν εισιτήριο για το Star Wars. Ανάμεσά τους θα βρισκόμαστε και εμείς, αλλά θα σας κουνήσουμε το κεφάλι με κατανόηση.
  • Γιορτάστε τα Χριστούγεννα σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. Οι υπόλοιποι μετράμε αντίστροφα τις μέρες για το μεγαλύτερο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς, εσείς μπορείτε να βγείτε να πείτε τα κάλαντα, να κάνετε χριστουγεννιάτικα ψώνια που να μην περιέχουν αντικείμενα από το σύμπαν του Τζορτζ Λούκας, να χαρείτε τις γιορτές. Όλοι οι υπόλοιποι απλά θα περιμένουμε τη Δύναμη να μας ξυπνήσει.
  • Κλειστείτε στο σπίτι. Καθώς την υπερβολική έκθεση ή/και συζήτηση για το Star Wars είναι δύσκολο να την αποφύγετε, εσείς μείνετε σπίτι και δείτε ξανά την αγαπημένη σας ταινία στο DVD ή για 105η φορά στην τηλεόραση το Love Actually.
  • Μην μπαίνετε σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Κάντε block τους φίλους σας στο Facebook που μιλούν ενθουσιασμένοι για το Star Wars, αποκλείστε τους από το Twitter και το Instagram. Πιθανότατα θα σας απομείνουν δύο φίλοι, αλλά δεν πειράζει. Χρειάζονται και θυσίες.
  • Μετακομίστε στο Μπουτάν. Ή στην Κίνα μέχρι τις 9 Ιανουαρίου (οπότε θα προβληθεί η ταινία στις αίθουσες). Το BBC έφτασε μάλιστα στο σημείο να ρωτήσει τα δύο σινεμά του Μπουτάν εάν θα προβάλλουν το Star Wars, αλλά δεν έλαβε απάντηση. Καλό σημάδι; Σωστά;

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *