ΔιαγωνισμοίΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κερδίστε το βιβλίο «Η Τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση»

Οι Cinεπιβάτες και η Odeon δίνουν τη δυνατότητα σε πέντε τυχερούς να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Η Τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση», πάνω στο οποίο βασίστηκε η γνωστή κινηματογραφική ταινία που προβάλλεται στις αίθουσες.

9786180110807Η χωρισμένη σε φατρίες κοινωνία στην οποία πίστευε κάποτε η Τρις Πράιορ έχει καταρρεύσει – έχει διαλυθεί από τη βία και τις μάχες για την εξουσία και έχει σημαδευτεί από την απώλεια και την προδοσία. Έτσι, όταν της δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσει τον κόσμο πέρα από τα ήδη γνωστά όρια, η Τρις είναι έτοιμη. Ίσως πέρα από τον φράχτη να μπορέσει να ζήσει μια νέα, απλή ζωή μαζί με τον Τομπάιας, απαλλαγμένη από περίπλοκα ψέματα, μπερδεμένες συμμαχίες και επώδυνες αναμνήσεις. Όμως η νέα πραγματικότητα της Τρις είναι ακόμη πιο επικίνδυνη από εκείνη που άφησε πίσω της. Προηγούμενες αποκαλύψεις δεν έχουν πλέον νόημα και εκρηκτικές νέες αλήθειες αλλάζουν τις καρδιές εκείνων που αγαπά. Και για άλλη μια φορά η Τρις πρέπει να αγωνιστεί για να καταλάβει την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης φύσης και του εαυτού της, ενώ έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτες επιλογές θάρρους, αφοσίωσης, θυσίας και αγάπης.

Για να κερδίσετε ένα από τα αντίτυπα του βιβλίου στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση cinepivates@gmail.com με την ένδειξη «Αφοσίωση» ή κοινοποιήστε την αντίστοιχη ανάρτηση στη σελίδα μας στο Facebook.

Η ταινία προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *