ΕΠΙΚΑΙΡΑ

O Channing Tatum στο σύμπαν των X-Men

Oι πιστοί fan των μεταλλαγμένων περιμένουμε με αγωνία την επόμενη ταινία του σύμπαντος των X-Men με τίτλο «X-men: Apocalypse». Εκτός, όμως, από την νέα ταινία των μεταλλαγμένων, έχουμε να περιμένουμε και το «Gambit», στο οποίο ο  Channing Tatum θα ερμηνεύσει τον ομώνυμο ρόλο.

Channing-Tatum-parla-di-Gambit-2

Σύμφωνα με το site CinemaBlend, το Gambit θα προβληθεί στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2016. Το γεγονός αυτό αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία «εμφάνιση» του Tatum στο X-Men: Apocalypse -το οποίο θα προβληθεί το καλοκαίρι του 2016- ή ίσως για ένα fun κλιπάκι στο τέλος της ταινίας που θα παρουσιάζει τον μεταλλαγμένο σούπερ ήρωα.

Οι X-Men είναι από τα πιο κερδοφόρα project της FOX, η οποία έχει τα δικαιώματα έναντι της Marvel, γι’ αυτό και ξοδεύονται πολλά χρήματα για την παραγωγή των ταινιών, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απανταχού fans.

Ποιος είναι, όμως, ο Gambit; Ως μεταλλαγμένος, ο Gambit διαθέτει την ικανότητα να ελέγχει την κινητική ενέργεια. Είναι επίσης, εξαιρετικά ικανός στη ρίψη τραπουλόχαρτων (σήμα κατατεθέν του), στη μάχη σώμα με σώμα και στη χρήση του κονταριού. Θεωρήθηκε ο γυναικάς των X-Men, αν και η σχέση του με τη Rogue έδειξε μία διαφορετική πλευρά του.

Stay tuned για νέο φωτογραφικό υλικό και trailer!

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *