Τρέιλερ

Δείτε το τρέιλερ του 360!

Το 360 είναι η αμφιλεγόμενη νέα ταινία του Fernando Meirelles του σκηνοθέτη που γνωρίσαμε από το City of God- Η πόλη του Θεού (2002), τον Επίμονο Κηπουρό (Constant Gardener, 2005) και το  Blindness- Περί Τυφλότητας (2008).

Πρόκειται για δραματικό θρίλερ τομής στις σχέσεις ζευγαριών, ενώνοντας ιστορίες ανθρώπων από διαφορετικές πόλεις και  κοινωνικό υπόβαθρο. Το σενάριο υπογράφει ο Peter Morgan (κινηματογραφική βιογραφία Η Βασίλισσα, με την Ελέν Μιρέν), ο οποίος παίζει επίσης.

Πρωταγωνιστεί η πρώην γυναίκα του Αρονόφσκι (του Μαύρου Κύκνου)  και νυν του Daniel-007-Craig,  Rachel Weisz γνωστή από τα  Definitely, Maybe (2008) τις Μούμιες (the Mummy 1-3) και φυσικά το Fountain (Η Πηγή της Ζωής, 2006, του τότε συγύζου Darren Aronofsky) και το περσινό ψυχολογικό θρίλερ, το  Σπίτι των Ονείρων (Dream House) μαζί με τον Ντάνιελ Κρέγκ.

Δίπλα της, ο ο Antony Hopkins και ο Jude Law (που φαίνεται με το Άννα Καρένινα αρέσκεται σε ρόλους απατημένου συζύγου) κι o Ben Foster (3:10 to Yuma, Pandorum).

Η ταινία αρχικά αναμενόταν να βγει το 2011, “άνοιξε” το 55ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου (μη ξεχνάμε ότι η πρώτη τριάδα είναι Άγγλοι), αφού πρώτα έκανε επίσημη πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο, αλλά πήρε μέτριες και διχασμένες κριτικές. Στην Ελλάδα αναμενόταν το καλοκαίρι, αλλά όλο κάτι γίνεται και το καθυστερούν!

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Μια σκέψη για το “Δείτε το τρέιλερ του 360!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *