ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ανακοινώθηκε τo αναλυτικό πρόγραμμα του 12ου ATHENS ANIMFEST

Για 12η χρονιά το ATHENS ANIMFEST μας ξεναγεί στο μαγευτικό κόσμο της τέχνης και του animation! Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από Πέμπτη 16 Μαρτίου έως την Τετάρτη 22 Μαρτίου στον κινηματογράφο Τριανόν με μοναδικές προβολές που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Παράλληλες πολυμεσικές δράσεις υπό τον γενικό τίτλο MULTIMATION θα πραγματοποιηθούν στην Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων (18-19 Μαρτίου), στο Ρομάντσο, το Βρυσάκι και τη Zeon.

>> Διαβάστε αναλυτικά για το MULTIMATION και τις παράλληλες δράσεις

Η φετινή διοργάνωση επέλεξε έναν μεγάλο αριθμό ταινιών κινούμενων σχεδίων που υποβλήθηκαν, από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, επιβεβαιώνοντας το σημαντικό ρόλο της Αθήνας στον παγκόσμιο χάρτη των φεστιβάλ animation.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη και διαγωνιστικά τμήματα για πειραματικές, σπουδαστικές και μικρού μήκους ταινίες animation, που συνδυάζουν ποικίλες αισθητικές αναζητήσεις και διευρύνουν τα όρια των τεχνικών επιτευγμάτων στον τομέα της κινούμενης εικόνας.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πρόγραμμα Προβολών 16/03/2017 – 22/03/2017:
(πατήστε στους πίνακες για μεγέθυνση)

12animafest schd0112animafest schd02

 

 

Εισιτήρια:

Τα εισιτήρια διαμορφώνονται ως εξής:

Γενική είσοδος για ένα δίωρο: 4 ευρώ

Ημερήσιο (γενική είσοδος): 7 ευρώ

Ημερήσιο (φοιτητικό): 6 ευρώ

Ημερήσιο (ανέργων, ΑμEΑ): 4 ευρώ

Ηρώ Εμμανουήλ

Εθισμένη στην τέχνη του σινεμά με αδυναμία στον παλιό καλό βωβό κινηματογράφο… Mη τρομάζετε όμως, βλέπω και καινούριες ταινίες και ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου για κάθε μία από αυτές… Ευτυχώς, ποτέ δεν είναι αρκετές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *