ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Παράταση της υποβολής ταινιών μικρού μήκους για τις Νύχτες Πρεμιέρας

Εαν δεν προλάβατε να δηλώσετε συμμετοχή για το διαγωνιστικό τμήμα του 21ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, σας έχουμε καλά νέα. Παρατείνεται ως τις 20 Ιουλίου η υποβολή ταινιών μικρού μήκους για τους επίδοξους και φιλόδοξους σκηνοθέτες που επιθυμούν να προβάλλουν τη δουλειά τους.

Κάθε ταινία που έχει ολοκληρωθεί από το Σεπτέμβριο του 2014 ως και πριν την έναρξη του Φεστιβάλ θα γίνει δεκτή στο διαγωνιστικό τμήμα. Επίσης, η συμμετοχή της υποψήφιας ταινίας σε κάποιο άλλο φεστιβάλ δεν αποτελεί εμπόδιο για την υποβολή συμμετοχής. Η διαδικασία υποβολής θα γίνει από τη διεθνή πλατφόρμα MoviBeta.

nyxtespremieras002

Τα βραβεία που θα απονεμηθούν είναι τα εξής: Καλύτερης Ταινίας (2000 ευρώ ως χρηματικό έπαθλο), Β’ και Γ’ Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερου Σεναρίου. Οι ταινίες που θα επιλεχθούν θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ , 16- 27 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, όσοι είστε 18-25 ετών και σας αρέσει ο κινηματογράφος και η κριτική ταινιών μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για την κριτική επιτροπή νέων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας. Όροι συμμετοχής στο www.aiff.gr

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *