ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

7ο Micro μ Festival: Η προθεσμία υποβολής πλησιάζει

ggΤο Micro μ Festival, το μοναδικό φεστιβάλ της χώρας που προβάλλει δεκαπέντε ταινίες μικρού μήκους σε πολλές πόλεις την ίδια μέρα ταυτόχρονα, ανανεώνει το ετήσιο ραντεβού του με το κοινό και τους σκηνοθέτες.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ, που έχουν ήδη λάβει αρκετές ταινίες, θέλουν να δώσουν την ευκαιρία και σε άλλους σκηνοθέτες να αποστείλουν το έργο τους. Με στόχο την προώθηση των νέων καλλιτεχνών, το Micro μ έχει δύο βδομάδες ακόμα ώσπου να κλείσει τις συμμετοχές.

Η προθεσμία συμμετοχής των σκηνοθετών στο φεστιβάλ λήγει την 1η Ιουλίου, οπότε όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να κατεβάσουν  τη φόρμα συμμετοχής από το επίσημο site του φεστιβάλ www.micromfestival.gr . Οι όροι συμμετοχής βρίσκονται εδώ http://micromfestival.gr/wp-content/uploads/2017/04/oroi7.pdf .

Όσοι λοιπόν δεν έχετε στείλει ακόμα τις ταινίες σας, σπεύστε άμεσα!

Και όσοι αγαπάτε το σινεμά και θέλετε να συμμετέχετε εθελοντικά στην διοργάνωση, μπορείτε να στείλετε ένα email στο info@micromfestival.gr

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *