ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Αλαντίν δια χειρός … Γκάι Ρίτσι

Ακολουθώντας τις ανακοινώσεις που «ζωντανεύουν» τα κινούμενα σχέδια της Disney το ένα μετά τ’ άλλο, (η «Πεντάμορφη και το Τέρας», ο «Βασιλιάς των Λιονταριών», το «Βιβλίο της Ζούγκλας», η «Κρουέλα», το «Maleficent», ο «Ντάμπο», ο «Winnie the Pooh», ο «Πινόκιο», η «Μουλάν», η «Μικρή Γοργόνα» και η «Τinker Bell») ήρθε και η σειρά του Αλαντίν, ο οποίος βρήκε τον σκηνοθέτη του στο πρόσωπο του Γκαί Ρίτσι.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο «Αλαντίν» του Ρίτσι ως θα είναι «φιλόδοξος και μη παραδοσιακός», αν και η ταινία θα κρατήσει αρκετά από τα στοιχεία του κινούμενου σχεδίου.

Ακόμα δεν είναι σαφές το πώς η νέα ταινία θα προσεγγίσει το τζίνι, που υποδύθηκε αξέχαστα ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, ούτε και περαιτέρω λεπτομέρειες.

Τρίψτε, λοιπόν, και εσείς το λυχνάρι και ευχηθείτε να είναι μια εξαιρετική διασκευή!

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *