ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣΤρέιλερ

Πρώτη ματιά στον ΜΦΓ του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Ένα χαριποτερικής αισθητικής τρέιλερ μάς επιφύλαξε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ο γνωστός σκηνοθέτης «εισβάλλει» στον κόσμο του βρετανού συγγραφέα Ρόαλντ Νταλ, με τη μεταφορά του βιβλίου ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας (ΜΦΓ γνωστός στα αγγλικά ως BFG).

Η ιστορία είναι άκρως βρετανική -ο καλός γίγαντας που δεν τρώει ανθρώπους συμμαχεί με ένα κοριτσάκι, τη Σοφί, για να αποτρέψουν το σχέδιο δολοφονίας της Βασίλισσας.

bfg0001

Στην ταινία ο ΜΦΓ αρπάζει τη Σοφί από το ορφανοτροφείο. Το κορίτσι τον βλέπει να μπλέκει σε μυστηριώδεις δραστηριότητες και στη συνέχεια μεταφέρεται στη Χώρα των Γιγάντων. Ηρεμεί όταν μαθαίνει ότι δουλειά του ΜΦΓ είναι να συγκεντρώνει, να καταγράφει και να παραδίδει ευχάριστα όνειρα στα παιδιά. Οι κακοί γίγαντες τους ακολουθούν, καθώς στόχος τους είναι να φάνε τα παιδιά. Η Σοφί θα ζητήσει τότε τη βοήθεια της βασίλισσας.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τη Σοφί (η πρωτοεμφανιζόμενη Ράμπι Μπάρνχιλ) να μας εξηγεί τους κανόνες της ώρας μαγείας. Αντίθετα με ό,τι πιστεύουμε -μας λέει- η ώρα αυτή είναι 3 τα ξημερώματα. «Μη βγαίνετε ποτέ από το κρεβάτι. Μην πηγαίνετε ποτέ κοντά στο παράθυρο. Μην κοιτάτε ποτέ πίσω από την κουρτίνα».

Και φυσικά, η ίδια δεν ακολουθεί τους κανόνες.

Το teaser τρέιλερ τελειώνει με μία πρώτη ματιά στον ΜΦΓ (ή τουλάχιστον στο χέρι του).

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *