ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

«Bohemian Rhapsody»: Χωρίς σκηνοθέτη λίγο πριν το τέλος των γυρισμάτων

kk

Η 20th Century Fox ανακοίνωσε επίσημα την Δευτέρα πως ο σκηνοθέτης Μπράιαν Σίνγκερ απολύεται εξαιτίας της ασυνέπειάς του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ωστόσο, ο σκηνοθέτης, σε επίσημη δήλωσή του, ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να σταθεί για λίγες ημέρες δίπλα σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. «Δεν ήθελα τίποτα περισσότερο από το να μπορέσω να τελειώσω αυτό το έργο και να τιμήσω την κληρονομιά των Queen, αλλά η Fox δεν  μου το επέτρεψε γιατί έπρεπε να βάλω την υγεία μου και την υγεία των αγαπημένων μου πρώτα στη λίστα».

rr

Υπάρχουν, όμως, πληροφορίες που λένε πως τα γυρίσματα δεν κυλούσαν αρμονικά εξαιτίας των διαφορών του Σίνγκερ και του πρωταγωνιστή Ραμί Μαλέκ. Ο Σίνγκερ επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες λέγοντας πως «μερικές φορές εγώ και ο Ραμί είχαμε κάποιες καλλιτεχνικές διαφωνίες, αλλά τις βάζαμε στην άκρη και συνεχίζαμε το γύρισμα».

Ακόμη, ο Τομ Χόλαντερ (ο οποίος ερμηνεύει τον μάνατζερ των Queen) είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την ταινία εξ’αιτίας της συμπεριφοράς του Σίνγκερ, πριν μεταπειστεί από τους παραγωγούς για να παραμείνει.

Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ποιος θα είναι ο επόμενος σκηνοθέτης. Εμείς ελπίζουμε να διευθετηθεί το θέμα άμεσα και να ολοκληρωθούν – επιτέλους – τα γυρίσματα.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *