ΔιαγωνισμοίΕΠΙΚΑΙΡΑ

Κερδίστε προσκλήσεις για το Ταινιόραμα (12-18/6)

Οι Cinεπιβάτες και η AMA Films σας προσφέρουν προσκλήσεις για το Ταινιόραμα 2014. Κερδίστε προσκλήσεις κάθε εβδομάδα και δείτε όποια ταινία της επιλογής σας θέλετε!

Για να κερδίσετε μία από τις 8 μονές προσκλήσεις για την εβδομάδα 12 έως 18 Ιουνίου πατήστε like στην αντίστοιχη ανάρτηση στο γκρουπ μας στο Facebook ή στείλτε μέιλ στο cinepivates@gmail.com με την ένδειξη Ταινιόραμα.

Οι προβολές πραγματοποιούνται στον κινηματογράφο Άστυ στην Πλατεία Κοραή. Το Ταινιόραμα θα διαρκέσει έως τις 9 Ιουλίου.

Κάθε εβδομάδα ο διαγωνισμός θα ανανεώνεται.

Αφιερωμένη σε θεματικές είναι η εβδομάδα του Ταινιοράματος. Την Πέμπτη 12 Ιουνίου θα προβληθούν ταινίες αφιερωμένες σε ζωγράφους (Μεθυσμένος με Γυναίκες και Ζωγραφική, Πόλοκ ο Ασυμβίβαστος, Αντρέι Ρουμπλιόφ). Την Παρασκευή 13 Ιουνίου θα προβληθούν Παραμύθια για Μεγάλα Παιδιά (Διάφανο Δέρμα, Στη Ράχη του Διαβόλου, Ο Θείος Μπούνμι Θυμάται τις Προηγούμενες Ζωές του). Το Σάββατο 14 Ιουνίου θα προβληθεί η θεματική ενότητα Πορνογραφία και Σινεμά (Η αυτοκρατορία των αισθήσεων, Ο Πορνογράφος. Οι Ηλίθιοι). Την Κυριακή 15 Ιουνίου προβάλλονται τρεις ταινίες του Ντάριο Αρτζέντο, ενώ τη Δευτέρα 16 Ιουνίου προβάλλεται η ενότητα Σινεμά και Κόμικ (Corto Maltese, Φαντάσματα Εφηβείας, Φριτς ο Πονηρόγατος). Την Τρίτη 17 Ιουνίου προβάλλονται Ξεκαρδιστικές Κωμωδίες (Buenos Aires σ’ αγαπώ, Hasta La Vista και Μερικοί το Προτιμούν Καυτό), ενώ την Τετάρτη 18 Ιουνίου έχει έρθει η ώρα της φιλίας (The Visitor, Όλα τα Αληθινά Κορίτσια, Ήρωες).

cinepivates

Συντακτική ομάδα

2 σκέψεις σχετικά με το “Κερδίστε προσκλήσεις για το Ταινιόραμα (12-18/6)

  • ΤΟ ΤΑΙΝΙΟΡΑΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΟΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ…

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *