ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΣΤΟΠ … Darth Vader commands you!

Στην Ουκρανία. Όχι η αυτοκρατορία δεν είναι μόνο στους μακρινούς πλανήτες… δεν τορπιλίζει μόνο άλλους γαλαξίες και μαλλιαρά πλάσματα. Δρα και εδώ στην γη… πάντα υπό της διαταγές του μέγα αρχηγού:

Κοίτα τώρα εδώ… ο Darth και η αγέλη των Stormtrooper του αφού κατέβηκαν κάτω από ένα ΤΑΝΚ!!!! Πήγαν στην Οδησσό, σε ένα μαγαζί με μαριχουάνα και φώναζαν…

Αυτός είναι αυτός είναι που θέλει να σκοτώσει και δηλητηριάζει τα παιδιά μας … που είναι (το σταφ προφανώς),  που που… α εδώ είναι, εδώ είναι, το βρήκαμε.

Ο μαγαζάτορας εντελώς αποσβωλωμένος απαντούσε

Παιδιά μην φωνάζετε, ηρεμείστε, ηρεμείστε…

Αφού το μάζεψαν όλο βγήκαν όξω και του έβαλαν φώκο… Ιδού ολόκληρο το βίντεο από το RT…  προσπάθησαν να του πετάξουν και καπνογόνα αλλά δεν ήταν και τόσο εύκολο…

Ο Darth Vader που δεν κρύβει την πραγματική του φιλοδοξία, να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ουκρανίας.

και ιδού οι αγαπημένοι YoungTurks με τον Cenk Uygur να κάνει φτωχές απομιμήσεις του Darth…

ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ 1. hehehe, get a load of this man.. hehehe I am your father…where is the Taco Bell in Ukraine

ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ 2. I enjoy this pot

Όλα αυτά την ώρα που ο Darth καταλαμβάνει λίγο-λίγο (ή καλύτερα πλατεία-πλατεία) την ουκρανική επικράτεια!

TOP MOMENT

Ο Darth όπως είδατε και στο βίντεο εξέδωσε και ανακοίνωση…

Ο αυτοκράτορας Palpatine τους διέταξε να σταματήσουν ανελέητα και αμετάκλητα την διακίνηση ναρκωτικών. Αυτοί που είναι ένοχοι για την δηλητηρίαση του έθνους θα πρέπει να λογοδοτήσουν αυστηρά στην Aυτοκρατορία!!!!

Έτσι και τις μπάλλες…τις μπάλλες!

Σοφία Ζησίμου

Frankenweenie, αχ Frankenweenie μία goth ψυχή που μυρίζει ψάρι και φασκόμηλο. Την εποχή των δεινοσαύρων είχε ήδη μάθει τον Bergman, τον Fassbinder, τον Fellini, τον Κουροσάβα αλλά και τον Humphrey, τον Buster, τον Gregory, τον Frank και όλους αυτούς με αποτέλεσμα όταν έφτασε στον Homo Sapiens να ξέρει και την Rita, την Laureen, την Greta, την Grace, την Marlene και όλες αυτές. Απαρηγόρητα κουλτουριάρα η μόνης της ψυχαγωγία ήταν (σ)το Πάρτυ, παρέα με τον Νεαρό Φρανκενσταϊν και τον Ροζ Πάνθηρα. Αλλά τελικά σώθηκε όταν είδε έναν Εφιάλτη πριν τα Χριστούγεννα, ότι ένας φίλος της παντρεύτηκε μια Νεκρή Νύφη και η ίδια Σκότωσε το Βασίλη. 'Ετσι δέχτηκε ότι είναι Πολύ Σκληρή για να Πεθάνει κι ακόμα και ο Υπάνθρωπος Αράχνη αξίζει να ζει.

Μια σκέψη για το “ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΣΤΟΠ … Darth Vader commands you!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *