ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Ντέιβιντ Λιντς εγκαταλείπει το Twin Peaks;

Ήδη από την ανακοίνωση ότι το Twin Peaks επιστρέφει, οι φαν της σειράς δεν χόρταιναν να ακούνε πληροφορίες για τη σειρά. Η χαρά ήταν μάλλον πρόωρη. Ο Ντέιβιντ Λιντς ανακοίνωσε ότι φεύγει από το πρότζεκτ, μία απόφαση που ανακοίνωσε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Twitter, λέγοντας ότι δεν δόθηκαν αρκετά χρήματα, ώστε να αναπτύξει το σενάριο με τον τρόπο που το είχε σκεφτεί.

lynchΟ ίδιος κάλεσε τους ηθοποιούς για να τους πει ότι δεν πρόκειται να σκηνοθετήσει τη σειρά, αν και είπε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι το Showtime δεν θα προχωρήσει με το Twin Peaks. «Μπορεί το Twin Peaks να είναι ζωντανό στο Showtime» αναφέρει.

Απορίας άξιο είναι, βέβαια, πώς θα γίνει η σειρά χωρίς τον εμπνευστή της και σίγουρα αυτή δεν είναι μία καλή εξέλιξη για το Showtime που ήθελε να έχει τον Ντέιβιντ Λιντς στο τιμόνι της σειράς.

 

twin-peaks-004Από την πλευρά του, το Showtime εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση του Λιντς, λέγοντας ότι εκτιμούσε πως όδευαν προς μία λύση για τα λίγα -όπως τα χαρακτήρισε- θέματα της συμφωνίας που παρέμεναν ανοιχτά.

«Το Showtime αγαπά και αυτό τον κόσμο του Twin Peaks και συνεχίζουμε να ελπίζουμε ότι μπορούμε να τον φέρουμε πίσω με κάθε λαμπρότητα και με τους δύο εξαιρετικούς δημιουργούς του, τον Ντέιβιντ Λιντς και τον Μαρκ Φροστ, στο τιμόνι» ανακοίνωσε το δίκτυο.

Η σειρά επρόκειτο να επιστρέψει στην οθόνη για εννέα επεισόδια το 2016.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *