ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ΕΑΚ: Διαγωνισμός Χρηματοδότησης Ταινιών Μικρού Μήκους

eak-2015-003

Διαγωνισμός Χρηματοδότησης Ταινιών Μικρού Μήκους:

Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και ο OTE TV, προσκαλούν σεναριογράφους και σκηνοθέτες να καταθέσουν τα σενάριά τους σε ανοικτό διαγωνισμό για την παραγωγή Ταινιών Μικρού Μήκους. Η διάρκεια της τελικής ταινίας θα πρέπει να είναι μεταξύ 8 και 15 λεπτών. Η καταληκτική ημερομηνία για τις προτάσεις είναι η 22η Νοεμβρίου 2015. Οι δύο ταινίες που θα προχωρήσουν σε παραγωγή, θα λάβουν το ποσό των 15.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, η κάθε μία.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν:

– Σενάριο στην ελληνική γλώσσα: word ή pdf, με αρίθμηση σελίδων, σε κανονικό format σεναρίου (γραμματοσειρά Courier New, μέγεθος  γραμμάτων 12, διάστιχο μονό)
– Βιογραφικό του σεναριογράφου και σκηνοθέτη (εάν δεν είναι το ίδιο πρόσωπο), παραγωγού (εφόσον υπάρχει), καθώς και links για προηγούμενες δουλειές (εάν υπάρχουν)
– Όνομα, email και τηλέφωνο, του σεναριογράφου/σκηνοθέτη
– Λίστα άλλων συντελεστών ή συμπαραγωγών, εάν ήδη υπάρχουν
– Ύψος προϋπολογισμού, επιθυμητή ημερομηνία έναρξης και διάρκεια γυρισμάτων
– Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία κρίνεται απαραίτητη (δεν πρέπει να ξεπερνά τις 300 λέξεις)

Οι προτάσεις κατατίθενται ΜΟΝΟ σε ηλεκτρονική μορφή, στο ffshortfilmfund@gmail.com, μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 22 Νοεμβρίου 2015. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την πλήρη διαδικασία και τους όρους του διαγωνισμού στο www.blog.hellenicfilmacademy.gr.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *