ΕΠΙΚΑΙΡΑΚινηματογραφικά Νέα

Έλληνες παραγωγοί συναντούν νέους κινηματογραφιστές

Meetheproducers_FacebookBlue

Πάνω από 20 εν ενεργεία κινηματογραφικοί παραγωγοί δίνουν το “παρών” για να συναντήσουν και να γνωριστούν με την επόμενη γενιά του ελληνικού κινηματογράφου, να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους και να παρουσιάσουν τις νέες τάσεις στη διεθνή αγορά.

Το altcine διοργανώνει τον Απρίλιο ένα τριήμερο εκδηλώσεων με διαλέξεις, συζητήσεις, ατομικές και ομαδικές συναντήσεις, όπου θα καλλιεργηθεί το έδαφος για συνεργασίες, ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας, με στόχο να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για mentoring ώστε οι νέοι δημιουργοί να ξεκινήσουν με υποστήριξη την προσωπική τους πορεία.

Ομιλητές

Αποστολίδη Ρέα, Αβέρωφ Γιούρι (Anemon Productions), Βόκαλη Φαίδρα (Marni Films), Βουγιούκαλου Ειρήνη/Σταυριανού Κωνσταντίνα (Graal S.A.), Δρανδάκη Μαρία (HomeMade Films), Θεοδωράκη Στέλλα (Fantasia Audiovisual), Κατσούφης Βασίλης (Stefi Films), Κεφάλας Κώστας (Faliro House Productions), Κοσσυφίδου Ελένη (BlackBird Production), Μαυροϊδής Ηρακλής (Boo Productions), Μίχα Βίκυ (Heretic Asterisk), Μπερντέ Ελένη (Logline), Μπολομύτη Ιωάννα/ Παπαχατζής Πάνος (Argonauts Productions), Μπόταση Λιλέτ (Inkas Films), Παπαδουλάκης Θοδωρής/ Ιωάννα Δάβη (IndigoView), Σκρομπόλα Έφη (CL Production), Τσούργιαννης Γιώργος(Horsefly Productions).

Θεματικές ενότητες

Ποιός είναι ο ρόλος του παραγωγού, ανάπτυξη σχεδίου παραγωγής για την πραγματοποίηση μιας ταινίας, κεφαλαιοποιήσεις, χρηματοδοτικοί πόροι εντός Ελλάδας, διεθνείς συμπαραγωγές, Eurimages, Media, νομικά ζητήματα που απασχολούν τον παραγωγό από την αρχή ως το τέλος της ταινίας, μάρκετινγκ του σχεδίου παραγωγής από το στάδιο της ανάπτυξης, ντοκιμαντέρ και παραγωγή, παραγωγή εκτός Αθήνας και άλλα.

Οι νέοι κινηματογραφιστές καλούνται να… ετοιμάσουν τις επαγγελματικές τους κάρτες και να συμμετάσχουν στο τριήμερο για τη δημιουργία δικτύων συνεργασίας. Κάθε βράδυ θα κλείνει με ένα ποτήρι κρασί.

Σάββατο 14, Κυριακή 15 και Δευτέρα 16 Απριλίου, από τις 10.30 έως τις 19.00, στο Impact Hub στο Μοναστηράκι. Περιορισμένος αριθμός θέσεων – Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. 2103232755, 6976781782 και meetheproducers@altcine.com

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *