ΘΕΜΑΤΑΦεστιβάλ

Το Φεστιβάλ Δράμας ξεκινάει το ταξίδι του από την Αθήνα

Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει και φέτος με πρώτο σταθμό την Αθήνα και τη φιλόξενη στέγη του «Τριανόν» ξεκινώντας από τις 20 Οκτωβρίου ως τις 26 Οκτωβρίου. Το Φεστιβάλ των Μικρομηκάδων περιοδεύει με τις ταινίες του σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου

Έτσι, στο «Τριανόν» οι λάτρεις της ταινίας μικρού μήκους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το σύνολο του ελληνικού προγράμματος του 39ου Φεστιβάλ αλλά και τις βραβευμένες ταινίες του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δράμας.

Να θυμίσουμε πως μεγάλος νικητής της φετινής διοργάνωσης (Χρυσός Διόνυσος) ανακηρύχθηκε ο Αλέξανδρος Σκούρας για τον «Κύβο» του ενώ τον Αργυρό Διόνυσο απέσπασε ο Ντίνος Παναγόκος για το «Νανούρισμα της Μαρίας.

Από τις 209 αιτήσεις που κατατέθηκαν φέτος (τις περισσότερες στην ιστορία του), επιλέχθηκαν 62 ταινίες που διεκδίκησαν τα βραβεία του φεστιβάλ. Ανάμεσά τους 6 ντοκιμαντέρ και 2 animation. Συμμετείχαν αρκετοί παλιοί γνώριμοι του φεστιβάλ που έχουν διακριθεί στο παρελθόν αλλά και πολλοί πρωτοεμφανιζόμενοι.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κάθε πρόγραμμα (δίωρο προβολών):              7 ευρώ

Ημερήσιο εισιτήριο:                                          10 ευρώ

Φοιτητικό/ατέλειες:                                            5 ευρώ

Ημερήσιο φοιτητικό/ατέλειες:                         8 ευρώ

Για πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στη γραμματεία του Φεστιβάλ Δράμας:

kinfest@dra.forthnet.gr, τηλ. 210 3300309, ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στο επίσημο site www.dramafilmfestival.gr

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *