ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣΣαββατιάτικες Προβολές

Σαββατιάτικες προβολές: Hearth and Home

Το μικρού μήκους animation του Hearthstone έκλεψε καρδιές και βλέμματα!

Πρόκειται για μια πολύ ωραία 5λεπτης διάρκειας προσπάθεια, που έχει πολλά να ζηλέψει από τα υψηλής ποιότητας αντίστοιχα της Pixar. Παράλληλα, δε διστάζει να ρίξει κι ένα τραγούδι, φέρνοντας στο νου πετυχημένα μιούζικαλ της Ντίσνεϊ… Και πραγματικά, μέσα σε λίγες μέρες από την κυκλοφορία του στο youtube ξεπέρασε τις 1,5 εκατ. προβολές. Στο «Hearth and Home» (τζάκι και σπιτικό), βλέπουμε ένα μικρό κορίτσι που περιπλανιέται χαμένο σε ένα χιονισμένο δάσος να βρίσκει το μαγικό βιβλίο του Hearthstone και αμέσως να τηλεμεταφέρεται στην ταβέρνα του Harth Stonebrew, όπου γνωστοί ήρωες από το παιχνίδι της μαθαίνουν τραγουδιστά να παίζει το παιχνίδι με τις κάρτες. Σίγουρα με αρκετές αναφορές που θα καταλάβουν περισσότερο όσοι ξέρουν το παιχνίδι, αλλά και -μετά τη μεταφορά του Warcraft στη μεγάλη οθόνη- που δείχνει ότι η  Blizzard σίγουρα δεν είπε ακόμα την τελευταία της κουβέντα με την 7η τέχνη.

Οι δημιουργοί αναφέρουν:

Η ταβέρνα του μπάρμπα-Harth Stonebrew είναι ένα ξεχωριστό μέρος. Αν κάνεις μια τσάρκα από τα στοιβαγμένα από κόσμο τραπέζια της και τα βραχνά γέλια μιας νύχτας με πολύ κίνηση, θα κρυφακούσεις ιστορίες θαυμαστών ταξιδιών και περιπετειών γεμάτες κινδύνους, όπου οι τυχεροί ταξιδιώτες βρίσκουν την ταβέρνα τη στιγμή που τη χρειάζονταν περισσότερο. Διότι για τους τόσο διαφορετικούς χαρακτήρες που την νιώθουν σαν σπίτι τους, η ταβέρνα αυτή είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλά ένα μέρος να απλώσουν την αρίδα τους και να κατεβάσουν μια λαχταριστή μπυρίτσα. Για αυτούς είναι εκεί που η μαγεία της φιλοξενίας γεμίζει τον αέρα και οι καλές στιγμές μοιράζονται με όποιον τυγχάνει να διαβεί την πόρτα της. Η χαρά του απρόσμενου και το ρίγος του συναγνωνισμού είναι πάντα εκεί.

 Το Hearthstone είναι ένα δημοφιλές δωρεάν ιντερνετικό παιχνίδι με κάρτες. Η εταιρεία Blizzard που βρίσκεται από πίσω κατά το συνήθειο της τελευταία ενώνει επικά στοιχεία φαντασίας και χαρακτήρες από τους τίτλους παιχνιδιών της (World of Warcraft, Diablo, StarCraft, Overwatch), όπως έκανε και στο Heroes of the Storm. Το Hearthstone, λοιπόν, ακολουθεί το Lore του W.o.W., τόσο σε σχεδίαση όσο και στις ιδιότητες των καρτών του, που είναι κυρίως όντα ή ξόρκια με τα οποία ο κάθε παίχτης προσπαθεί να επιτεθεί και αμυνθεί απέναντι στον αντίπαλο του. Η «Ταβέρνα» είναι ένας σπέσιαλ χώρος του παιχνιδιού όπου κάθε εβδομάδα ένα διαφορετικό σπέσιαλ event λαμβάνει χώρα, αλλάζοντας κάποιους από τους γνωστούς κανόνες του παιχνιδιού.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *