ΘΕΜΑΤΑΦεστιβάλ

Οι «Νύχτες Τρόμου» επιστρέφουν τον Μάιο

Το τρίτο Διεθνές Φεστιβάλ ταινιών τρόμου επιστρέφει στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και υπόσχεται συγκίνηση, events και…τρόμο!

Από τις 12 – 18 Μαΐου θα φιλοξενείται στην Αθήνα στους κινηματογράφους ΙΝΤΕΑΛ και ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ, ενώ από τις 19 ως τις 25 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στους κινηματογράφους ΒΑΚΟΥΡΑ 1 και 2 στην συμπρωτεύουσα. Τα εισιτήρια κοστίζουν 6 ευρώ( απλό), 10 ευρώ (ημερήσιο) και 50 ευρώ(full pass). Κάθε μέρα θα προβάλλονται 6 με 8 ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους.

Πιο συγκεκριμένα, το φεστιβάλ θα είναι αφιερωμένο σε B-Movies της δεκαετίας του ’50, στα ισπανικά θρίλερ, ενώ έχει προγραμματιστεί παρουσίαση με θέμα «Η λογοτεχνία τρόμου στην Ελλάδα, η σύνδεση με τον κινηματογράφο». Το διαγωνιστικό τμήμα περιλαμβάνει ταινίες παραγωγής 2015 – 2016 μικρού και μεγάλου μήκους, ευπωπαϊκών και ελληνικών παραγωγών.

INFO

When: 12 – 18 Μαΐου & 19 – 25 Μαΐου

Where: Αθήνα (ΙΝΤΕΑΛ & ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ) & Θεσσαλονίκη (ΒΑΚΟΥΡΑ 1 & 2)

Tickets: 6 ευρώ( απλό), 10 ευρώ (ημερήσιο) και 50 ευρώ(full pass)

 

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *