ΕΠΙΚΑΙΡΑ

2ο Horrorant: Ο τρόμος μετακομίζει βόρεια

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2ου Horrorant Film Festival «Fright Nights» στην Αθήνα και τον Κινηματογράφο Αθήναιον, ήρθε η στιγμή το Φεστιβάλ να «μετακομίσει» βόρεια, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο τρόμος πάει… συμπρωτεύουσα, έως τις 22 Απριλίου στον κινηματογράφο Βακούρα (Μιχαήλ Ιωάννου 10), ο οποίος θα διατεθεί προς τέρψη του φανατικού κοινού του είδους –και όχι μόνο.

2-horrorant-film-festival-000-poster_122x186_acf_cropped_122x186_acf_croppedΟι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής: 6 ευρώ το απλό εισιτήριο, 10 ευρώ το ημερήσιο και 40 ευρώ η κάρτα διαρκείας για όλο το φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε με το Rec 4 του Jaume Balaguero.

Στη λήξη θα προβληθεί το Lurk του Βασίλη Κατσίκη σε Avant Premiere, μία ημέρα πριν την επίσημη έξοδο της ταινίας στις αίθουσες. Στην προβολή θα παρευρεθεί ο σκηνοθέτης, αλλά και ο Βρετανός Peter Gerald, εκ των βασικών πρωταγωνιστών του φιλμ.

Στο Φεστιβάλ θα προβληθεί και η ταινία που σάρωσε τα μεγάλα βραβεία στο Horrorant Film Festival της Αθήνας, Awaiting: Βραβείο Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Ταινίας για την ταινία του Mark Murphy.

Επίσης θα δούμε:

lurkΤο Starry Eyes, μία αλληγορική ματιά στον αδηφάγο χώρο του Χόλιγουντ. Βραβείο Σεναρίου και Καλύτερος Γυναικείος Ρόλος στο Horrorant Film Festival της Αθήνας.

– Το arthouse Horsehead που κέρδισε το Βραβείο Φωτογραφίας, αλλά και το Caedes, αποδέκτη του Βραβείου Καλύτερων Εφέ.

– Το monster movie Frankenstein του James Whale του 1931.

– Ο γαλλικός τρόμος στις απαρχές του, αλλά και στα μοντέρνα του βήματα: Το επιδραστικότατο Μάτια Χωρίς Πρόσωπο του Georges Franju και το Martyrs.

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *