ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ο Hugh Jackman ως Απόστολος Παύλος;

Η θρησκεία είναι από τα ζητήματα εκείνα που πάντα προκαλούσαν το ενδιαφέρον των κινηματογραφιστών, όχι μόνο πρόσφατα (με τον «Νώε» και την «Έξοδο» να μη σημειώνουν την αναμενόμενη δυστυχώς επιτυχία) αλλά και παλαιότερα, με γνωστότερη τη σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» και «Τα Πάθη του Χριστού» του Mel Gibson.

hughΣύμφωνα, λοιπόν, με τελευταίες διαδικτυακές, πηγές ο σκληρός Wolverine, Hugh Jackman, θα αφήσει για λίγο τα αδαμάντινα νύχια του και θα ενσαρκώσει τον Απόστολο Παύλο στη νέα κινηματογραφική παραγωγή των Ben Affleck και Matt Damon. Η ταινία θα ονομάζεται «Apostle Paul» και θα επικεντρωθεί στη ζωή του αποστόλου Παύλου, ο οποίος πριν ακολουθήσει τις διδαχές του Ιησού, ήταν διώκτης του χριστιανισμού στη Δαμασκό με το όνομα Σαούλ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία δεν έχουν δημοσιευθεί στα μέσα, οπότε αναμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί εκείνοι που θα πλαισιώσουν τον Hugh Jackman.

Κατερίνα Σιδηροπούλου

Οι πρώτες ταινίες ήταν τα κλασικά κινούμενα σχέδια της Disney. Έπειτα ήρθε η «Ελισάβετ» και τότε μπήκε δειλά στον κόσμο του κινηματογράφου. Ώσπου, στο πανεπιστήμιο ήρθε ο καλός βωβός κινηματογράφος και άλλα αριστουργήματα της έβδομης τέχνης. Και κάπως έτσι, ξεκίνησε ο κινηματογραφικός της εθισμός!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *