ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Ίδρυση Town Cinemas από την Tanweer Group

cinepolis glyfada 001
Ο πολυκινηματογράφος Cinepolis της Γλυφάδας

Από τις 2 Μαΐου έκανε την έναρξη λειτουργίας της η Town Cinemas Management Α.Ε., θυγατρική της γνωστής κινηματογραφικής εταιρείας διανομής ταινιών, Tanweer. Ο όμιλος της Tanweer έκανε τώρα την πρώτη του επίσημη ανακοίνωση για τον σκοπό λειτουργίας της νεοσύστατης εταιρείας. Στην ανακοίνωση ο όμιλος αναφέρει ως πρώτη κίνηση της την λειτουργία του πολυκινηματογράφου Cinepolis της Γλυφάδας.

Η ανακοίνωση ήρθε στη δημοσιότητα λίγο μετά αντίστοιχη ανακοίνωση της άλλης εταιρείας διανομής Feelgood, ότι αναλαμβάνει τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου Cine Άνεσις (>Cine Άνεσις θερινός: Καλοκαιρινά ραντεβού στην πιο feelgood ταράτσα της Αθήνας). Έτσι, πλέον, σχεδόν όλες οι εταιρείες διανομής έχουν τη λειτουργία κάποιου ή κάποιων κινηματογράφων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Tanweer σχετικά με την Town Cinemas Management αλλά και την λειτουργία του Cinepolis:

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η TAWNEER GROUP διευρύνει τις δραστηριότητές της ιδρύοντας από τις 2 Μαΐου 2018, την TOWN CINEMAS MANAGEMENT A.E, με σκοπό τη διαχείριση και εκμετάλλευση κινηματογραφικών αιθουσών & πολυχώρων.Tanweer Logo 000

Ο πρώτος κινηματογράφος που θα λειτουργήσει από τις 23 Αυγούστου 2018, είναι ο γνωστός σε όλους μας πολυκινηματογράφος CINEPOLIS στη Γλυφάδα, ο οποίος σταδιακά θα ανακαινιστεί πλήρως. Ο κινηματογράφος είναι μια συνολική εμπειρία και αποστολή μας είναι να επενδύσουμε σε νέες αίθουσες και σε αναβαθμίσεις παλαιοτέρων, έτσι ώστε να προσφέρουμε ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου στους φίλους του σινεμά.

Ο Τζώζεφ Σαμάν, Πρόεδρος και Ιδιοκτήτης της TANWEER GROUP δηλώνει: “ Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την ίδρυση της νέας εταιρίας και στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε τη δέσμευσή μας για δημιουργία κάθετων υπηρεσιών στον τομέα της ψυχαγωγίας, ξεκινώντας από την διανομή ταινιών σε κινηματογράφους, home entertainment, digital, συνδρομητική & ελεύθερη τηλεόραση και τώρα στη λειτουργία και δημιουργία κινηματογραφικών αιθουσών. Επιπλέον, θα ήθελα να επαναλάβω τη δέσμευσή μας για παραγωγή και διανομή σημαντικών ελληνικών ταινιών που αφορούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας. Πρόθεσή μας είναι να επενδύσουμε στην Ελλάδα αναπτύσσοντας περαιτέρω τις δραστηριότητες μας. Πιστεύουμε στη χώρα μας και στις δυνατότητές της”.

Με εκτίμηση,
Tanweer Team

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *