ΕΠΙΚΑΙΡΑΦεστιβάλ

Το φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ IN-EDIT στη Θεσσαλονίκη 23-27 Απριλίου

Πρώτη φορά στην Ελλάδα το IΝ-EDIT International Music Documentary Film Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο.

Η γεμάτη μουσική και κινηματογράφο εβδομάδα του πρώτου In-Edit φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, θα ξεκινήσει τη Τετάρτη 23 Απριλίου, στο Ολύμπιον. Την πρώτη από τις τριάντα περίπου προβολές του φεστιβάλ θα ακολουθήσει το μεγάλο πάρτυ έναρξης.

Το γεγονός που συνδέει τα δύο ισχυρότερα κομμάτια της πολιτιστικής βιομηχανίας παγκοσμίως, τη μουσική και τον κινηματογράφο, ξεκίνησε στη Βαρκελώνη το 2003 με στόχο τη διασύνδεση παραγωγών μουσικών ντοκιμαντέρ. Μετά από 11 χρόνια παρουσίας, το IN-EDIT έχει εξελιχθεί πλέον σε έναν παγκόσμιο θεσμό που στοχεύει στην ανταλλαγή μουσικών και εικόνων ανάμεσα στις πόλεις που διοργανώνεται ανά τον κόσμο.

Καλύπτοντας γεωγραφικά δύο ηπείρους, το IN-EDIT πραγματοποιείται σήμερα στο Βερολίνο, τη Βαρκελώνη, το Σάο Πάολο, το Σαντιάγκο και τη Μπογκοτά ενώ έχει πραγματοποιηθεί επίσης στο Μπουένος Άιρες και στην Πόλη του Μεξικού. Κομμάτι αυτού του διαρκώς διευρυνόμενου δικτύου γίνεται πλέον και η Ελλάδα, με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη.

Η γεμάτη μουσική και κινηματογράφο εβδομάδα του πρώτου In-Edit φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, θα ξεκινήσει τη Τετάρτη 23 Απριλίου, στο Ολύμπιον.

Λίγες αλλά καλές οι φετινές ταινίες. Ξεχωρίζουν το 20 Feet from Stardom, που κέρδισε και το φετινό όσκαρ, το Mistaken for Strangers, Searching for Sugarman, από τα φεστιβαλικά, το Good Ol’Freda που είδαμε πριν λίγο καιρό στο φετινό φεστιβάλ ντοκιμαντέρ, όπως και το Stone Roses: Made of Stone, για τους φίλους του συγκροτήματος περισσότερο.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα (Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση):

Το IN-EDIT δεν είναι μόνο ντοκιμαντέρ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 23-27/4, μουσικοί και συγκροτήματα θα παίζουν μέσα και έξω από το Ολύμπιον, μεγάλα πάρτυ θα οργανωθούν σε διαφορετικά σημεία της πόλης ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνεται με conferences για την μουσική, τον κινηματογράφο και τη μουσική τεχνολογία.

(περισσότερες πληροφορίες – ανακοινώσεις στο επίσημο site: www.in-edit.gr)

Μεμονωμένο Εισιτήριο/ προβολή

Κανονικό : 5 Ευρώ   Μειωμένο (Ανέργων , Φοιτητών) : 4 Ευρώ

Εισιτήριο για όλες τις ημέρες
Early bird (μέχρι 18 Απριλίου) :  25 Ευρώ
Late bird  (από 19 Απριλίου μέχρι 25 Απριλίου) : 35 Ευρώ

cinepivates

Συντακτική ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *